ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δεν χωρίζουμε εμείς…. λένε Γκέντζογλου-Ηλιάδη

Δεν χωρίζουμε εμείς…. λένε Γκέντζογλου-Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου, παραχώρησαν μια αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων διέψευσαν τις φήμες χωρισμού.

Το ζευγάρι, στην συνέντευξη που έδωσε, διέψευσε τις φήμες που το ήθελε να περνά κρίση. Η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε: “∆εν είναι η πρώτη φορά που γράφουν κάτι τέτοιο για ένα ζευγάρι. Υπάρχουν και άλλα ζευγάρια που τα χωρίζουν κάθε τρίµηνο. Συνήθως δεν ασχολούµαι µε αυτά τα δηµοσιεύµατα. Θα το κάνω µόνο όταν κάτι που θα γραφτεί θα ανησυχήσει την οικογένειά µου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτοί που τα γράφουν θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί, γι’ αυτό και µπήκα στη διαδικασία να απαντήσω”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γνωστή τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας: “ Τίποτα από όλα αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγµατικότητα. Εντάξει, όπως όλα τα ζευγάρια, έχουµε κι εµείς τις δύσκολες στιγµές, αλλά, δόξα τω Θεό, είµαστε καλά και νιώθω πως οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί έχουµε τη διάθεση να το αντιµετωπίσουµε. Θεωρώ πολύ σηµαντικό σε µια σχέση να θαυµάζεις τον άνθρωπό σου, να τον στηρίζεις και να χαίρεσαι όταν πηγαίνει καλά και προχωράει. Κι αυτό το έχουµε και οι δύο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.