Η αδελφή του Νεϊμάρ, Ραφαέλα, ζευγάρι με παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης

Η αδελφή του Νεϊμάρ, Ραφαέλα, ζευγάρι με παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης

Τέτοια… προδοσία που να την περιμένει ο Νεϊμάρ; Η ίδια η αδερφή του Ραφαέλα να τον πληγώσει με τέτοιο τρόπο;

Χάθηκαν οι ελεύθεροι της Μπαρτσελόνα; Τόσα ωραία παλικάρια έχουν οι Καταλανοί… Έπρεπε, δηλαδή, η Ραφαέλα να τα «φτιάξει» με τον Λούκας Λίμα; O 25χρονος μεσοεπιθετικός της Σάντος είναι το νέο αμόρε της αδερφής του Νεϊμάρ και, μάλιστα, πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα στο Παρίσι, παρά το γεγονός ότι απέφυγαν να φωτογραφηθούν μαζί. Επίσημη επιβεβαίωση μπορεί να μην υπάρχει, αλλά τα βραζιλιάνικα έντυπα επιμένουν πως είναι μαζί. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποιος είναι ο Λούκας Λίμα, λοιπόν; Είναι ο ποδοσφαιριστής που, όπως όλα δείχνουν, θα φορά από το προσεχές καλοκαίρι τη φανέλα της Ρεάλ, όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα και ο μάνατζέρ του, παρά το γεγονός ότι έχει προτάσεις και από την Ίντερ και τη Ρόμα. Ο αδερφός στη Μπαρτσελόνα και ο σύντροφος στη Ρεάλ… Και τι θα κάνει στο «clasico» η Ραφαέλα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.