ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Υποστηρίζει φανατικά την εθνική Ελλάδος η κόρη της Βίκυ Λέανδρος

Υποστηρίζει φανατικά την εθνική Ελλάδος η κόρη της Βίκυ Λέανδρος

Υποστηρίζει φανατικά την Εθνική Ελλάδος σε όλα τα αθλήματα. Το πάθος της για τη γαλανόλευκη είναι τέτοιο που κάλυψε το κορμί της. Όχι όμως με κάποιο ύφασμα, αλλά με την τεχνική του bodypainting.

Ο λόγος για την Σάντρα φον Ρούφιν, κόρη της Βίκυς Λέανδρος, που φωτογραφήθηκε γυμνή , καλύπτοντας το κορμί της με την ελληνική σημαία. Η εν λόγω φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Bild με αφορμή το πρώτο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου όπου η Σάντρα είναι συμπαραγωγός και διοργανώτρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα πολεμήσουμε την κρίση με την τέχνη», ανέφερε η κόρη της Βίκυ Λέανδρος, που στοχεύει να αναδείξει το θετικό πρόσωπο της Ελλάδας, με την προβολή ελληνικών ντοκιμαντέρ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.