ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

“Έσπασε τα κοντέρ” στο εργομετρικό κέντρο ο Μέστο – Λογικό με τέτοια γυναίκα!

“Έσπασε τα κοντέρ” στο εργομετρικό κέντρο ο Μέστο – Λογικό με τέτοια γυναίκα!

Σπουδαία μεταγραφή ο Παναθηναϊκός. Ο Τζαντομένικο Μέστο έγινε ο πρώτος από τη γείτονα χώρα που πήρε μεταγραφή στο τριφύλλι και φαίνεται ότι παίζει μεγάλη μπάλα.

Στα τεστ που πέρασε πριν υπογράψει πήρε …άριστα και είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν “φύλακας – άγγελος του” είναι η υπέροχη Σάρα Φατσιολίνι την οποία περιμένουμε άπαντες στη Λεωφόρο! 

Πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια στην ιταλική τηλεόραση… Απλά υπέροχη!

Ο Μέστο είναι ένας πολύ έμπειρος και ικανός δεξιός μπακ που μπορεί να παίξει με άνεση όλη την πλευρά. Γι’ αυτό άλλωστε έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και ως δεξιός χαφ από τους προπονητές του. 

Είναι «ψημένος» μέσα σε συνθήκες… ακραίας πίεσης (όποιος ξέρει τι σημαίνει να παίζεις στη Νάπολι υπό τη σκιά του Βεζούβιου… καταλαβαίνει) και υψηλού ανταγωνισμού. Τις δύο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε σε 3 ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Νάπολι υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ, ενώ το 2014-15 -ξανά με τον Ισπανό στον πάγκο- έπαιξε 6 αγώνες στο Europa League, όσα και το 2012-2013 όταν τεχνικός των «παρτενοπέι» ήταν ο Βάλτερ Ματσάρι. 

Έκανε σούπερ καριέρα με την Τζένοα (με την οποία επίσης έπαιξε 6 ματς στο Europa League), όπου διετέλεσε συμπαίκτης και με τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Αλέξανδρο Τζόρβα, αλλά και τρεις άλλους παλιούς μας γνώριμους, τον πρώην άσο της ΑΕΚ Ντάνιελ Τόζερ, τον πρώην άσο του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπελούτσι και τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού Λουτσιάνο Φιγκερόα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μέστο έχει κάνει και μία εξαιρετική σεζόν στην Ουντινέζε, έφτιαξε το όνομά του στην Ιταλία χάρη στη Ρετζίνα όπου ξεκίνησε την καριέρα του, μετράει 331 συμμετοχές και 12 γκολ στη Serie A και έχει φορέσει τρεις φορές τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας. Ο Στραματσόνι τον εμπιστεύεται με… κλειστά μάτια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.