ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Ραχήλ Μακρή εξαπολύει βέλη εναντίον της ΑΕΚ και της Ρένας Δούρου για το φιλικό με την Εθνική Αστέγων

Η Ραχήλ Μακρή εξαπολύει βέλη εναντίον της ΑΕΚ και της Ρένας Δούρου για το φιλικό με την Εθνική Αστέγων

Κατά μέτωπο επίθεση της Ραχήλ Μακρή, που με βαριές εκφράσεις καταφέρεται εναντίον της ΑΕΚ και της Ρένας Δούρου, με αφορμή το φιλικό με την Εθνική Αστέγων και τα χρήματα που έχει καταβάλει για αυτό η Περιφέρεια. 

Ιδού τι έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα η πρώην βουλευτής Κοζάνης, των ΑΝΕΛ, του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα πολιτευτής της ΛΑΕ:

«Για να μην γίνονται ρεζίλι βάζω κι εγώ από το ταμείο των αγοριών μου που μάζεψαν για τα κάλαντα. Μόνο αγάπη στο Ρενάκι. 

Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ έδωσε φιλανθρωπικό αγώνα με την Εθνική ομάδα Αστέγων. Το θέμα έπαιξε παντού σε όλα τα ΜΜΕ. Η ανώνυμη εταιρεία της ΑΕΚ ενίσχυσε το brand name και μάλιστα με μηδενικό κόστος. Μέχρι εδώ όλα καλά. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποιος πλήρωσε όμως το λογαριασμό για τα έξοδα διεξαγωγής του αγώνα στο ΟΑΚΑ; Η ιδιοκτησία (φανερή ή αφανής) της ΑΕΚ; Όχι βέβαια. Η περιφέρεια Αττικής. Δηλαδή εμείς. ‪#‎Yolo‬. Για να κάνει το κομμάτι του ο λαθρέμπορας. ‪#‎Yolo_ξανά‬. Για να μη ξοδεύεται πάντως το «σωματείο», την επόμενη φιλανθρωπία την πληρώνω εγώ. Για μη γίνονται ρεζίλι για 9.840 ευρώ και 3075 ευρώ. Δηλαδή για 12.915 ευρώ. Για το Ρενάκι μόνο αγάπη και «Δούρου Αρένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.