ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Νεϊμάρ αγόρασε την θρυλική Ferrari 458 Spider υλοποιώντας το παιδικό του όνειρο

Ο Νεϊμάρ αγόρασε την θρυλική Ferrari 458 Spider υλοποιώντας το παιδικό του όνειρο

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Νεϊμάρ, υλοποίησε ένα από τα παιδικά του όνειρα, καθώς αγόρασε μια Ferrari 458 Spider.

Ήταν κάτι που φάνταζε άπιαστο για το παιδί που μεγάλωνε στις φτωχογειτονιές της Βραζιλίας. Ο Νεϊμάρ ήθελε ν’ αποκτήσει κάποια στιγμή στη ζωή του ένα από τα θρυλικότερα μοντέλα της Ferrari, μια 458 Spider.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το «κάποια στιγμή»… έφτασε για τον αστέρα της Μπαρτσελόνα: όπως ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram με μια φωτογραφία, αγόρασε επιτέλους τον τετράτροχό του πόθο κι από κάτω έγραψε «Σε ευχαριστώ, Θεέ μου, που με κρατάς υγιή και από τους καρπούς της δουλειάς μου μπορώ να κάνω ένα παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.