ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τον Ηρακλή Νύκταρη: «Εγώ τον έχω ευεργετήσει…»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τον Ηρακλή Νύκταρη: «Εγώ τον έχω ευεργετήσει…»

Τα βρήκαν Αλέξης Κούγιας και Ηρακλής Νύκταρης όπως αποκάλυψε ο γνωστός ποινικολόγος και αφεντικό της Λάρισας. Ο Αλέξης Κούγιας είπε πως έχει ευεργετήσει στο παρελθόν τον ισχυρό άνδρα των Χανίων και του έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές, ενώ αναφερόμενος στην ποινή του Παναθηναϊκού, είπε πως δίκαια διαμαρτύρεται.

Χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας είπε για τις σχέσεις με τον Ηρακλή Νύκταρη: 

«Τον κ. Νύκταρη τον έχω ευεργετήσει στη ζωή μου. Πριν από 25 χρόνια αντιμετώπιζε τη σοβαρότερη υπόθεση της ζωής του. Μου ζήτησε τη βοήθειά μου και εγώ βοήθησα τα δικαστήρια να εκδώσουν μία δίκαιη απόφαση. Ήταν ευγνώμων σε μένα. Η δεύτερη φορά που τον ευεργέτησα και ευεργέτησα και τον ΟΦΗ ήταν όταν στο πόρισμα Παπανδρέου είχε υποκλαπεί τηλεφώνημά του για κάποιο παιχνίδι του ΟΦΗ. Δεν ήταν ο πραγματικός ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, αν και του απέδιδαν αυτή την ιδιότητα. 

Ο Νύκταρης είναι ένας άνθρωπος που λέει πολύ περισσότερα πράγματα και δημιουργεί άσχημες εντυπώσεις για το πρόσωπό του. Δεν περίμενα ποτέ μια ανακοίνωση της ΑΕΛ που αφορούσε τα Τρίκαλα, τον Πανελευσιανιακό και τα Χανιά να τον εξωθήσουν σε αυτή τη συμπεριφορά εναντίον μου, που οδήγησε σε μια γροθιά από πίσω στο αεροδρόμιο. Τότε εγώ του υπενθύμισα όσα έχω κάνει. Πραγματικά γνωρίζει και την προσωπικότητα μου και τα όσα του έχω προσφέρει, προσπάθησε μέσω τρίτων ανθρώπων να έχουμε μια συνάντηση. Αυτοί μου ζήτησαν να συναντηθούμε. 

Εμένα μου αρέσει να πηγαίνω στον Βόλο. Ξαφνικά δέχτηκα χιλιάδες λουλούδια στο τραπέζι μου και μετά από λίγο ήρθε στο τραπέζι μου ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης και μου ζήτησε να μιλήσουμε με τον Νύκταρη. Πράγματι μιλήσαμε. Μου έκανε μια αντρική εξήγηση. Δεν μου είπε συγγνώμη, αλλά με τον τρόπο μου έδειξε ότι μετάνιωσε τα όσα έκανε. Δεν ξεχνιούνται ορισμένα πράγματα. 

Δεν έχω διάθεση να πηγαίνω στην Κρήτη και οπουδήποτε αλλού και να κοιτάζω την πλάτη μου. Η συζήτηση που είχαμε ήταν ειλικρινής και ότι έχει λήξει αυτή η ιστορία. Έχω αποφασίσει να ανακαλέσω την μήνυση που υπέβαλα εναντίον του».

Για την απόφαση Κοντονή να κλείσει η Θύρα 13, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: 

«Δεν θέλω να κάνω σχόλιο για το κλείσιμο της θύρας 13 με απόφαση του Κοντονή. Με τον τρόπο που έγιναν τα νομοθετήματα, με αυστηρά πρόστιμα, χωρίς να υπάρχουν δικλίδες, στον ΠΑΟΚ ανάβουν 13 πυρσούς, πέφτουν 5 κροτίδες, φεύγει μία φωτοβολίδα και η επιτροπή της Σούπερ Λιγκ ρίχνει 7.000 πρόστιμο. 

Για την ΑΕΛ μία κροτίδα και ένας πυρσός μία αγωνιστική και 46.000 ευρώ πρόστιμο. Προϋπολογισμός του ΠΑΟΚ 15.000.000 ευρώ, προϋπολογισμός της ΑΕΛ και χρηματοδότηση της ΑΕΛ 450.000 ευρώ θεωρητικά. Στην πραγματικότητα ούτε 200.000 δεν θα πάρουμε. Βλέπετε ο Εργοτέλης αποχώρησε σήμερα. Είναι βέβαιο ότι θα αποχωρήσουν και άλλες ομάδες. Δεν γίνεται να πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον Παναθηναϊκό έγινε πολύ αυστηρή εφαρμογή των διατάξεων εν αντιθέσει με άλλες ΠΑΕ. Δικαίως διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός. Είναι απόφαση των τακτικών δικαστών. Είναι απόφαση των τακτικών δικαστών. Η ΕΠΟ τώρα λέει «τακτικούς δικαστές» δεν θέλατε; Ενώ εμείς που είχαμε τους δικούς μας και κανονίζαμε ό,τι θέλαμε, εσείς δεν τους θέλατε. Αυτό είναι μια έμμεση απάντηση για το πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει μια καθεστηκυία τάξης ένα σωστό νομοθέτημα με τέτοιο τρόπο που να δικαιολογήσει δικές της παράνομες συμπεριφορές του παρελθόντος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.