ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος που έχει όνειρο ν΄ασχοληθεί με ποδοσφαιρική ομάδα βρέθηκε στο Καραϊσκάκη με τον Ιβάν Σαββίδη

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος που έχει όνειρο ν΄ασχοληθεί με ποδοσφαιρική ομάδα βρέθηκε στο Καραϊσκάκη με τον Ιβάν Σαββίδη

Η πολιτική τον έχει εγκλωβίσει από τα νεανικά του χρόνια στα γρανάζια της. Διαφορετικά ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, θα είχε ήδη… μετακομίσει στην μεγάλη του αγάπη. Το ποδόσφαιρο. 

Ο Λαρισαίος δικηγόρος, όταν αναφέρεται στον ελεύθερο χρόνο του δηλώνει πως «Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, το οποίο παραμένει σταθερά αγαπημένη μου ασχολία από την εφηβεία μου, όταν και ήμουν μέλος της Εθνικής Ομάδας Παίδων».

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος όντας ικανός γκολτζής στα παιδικά του χρόνια δεν κρύβει ότι: «Όνειρό μου – και ίσως το μεγάλο μου απωθημένο – είναι κάποια στιγμή στο μέλλον να ασχοληθώ με μια ομάδα ποδοσφαίρου. Οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται». Για ποια ομάδα χτυπάει η καμπάνα;

Την Κυριακή ο Ανδρέας Παπαμιμίκος βρέθηκε στο Καραϊσκάκη και παρακολούθησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μαζί με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, τους δύο γιους του Γιώργο και Νίκο και τον 47χρονο πρόεδρο της ομάδας Σλοβάκο πρώην διαιτητή, Λούμπος Μίχελ.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος συνδέεται με την μελαχρινή δικηγόρο και μεταφράστρια Σόνια Σαββίδη που όχι μόνο τυγχάνει ανιψιά του Ιβάν (κόρη πρώτου ξαδέλφου του), αλλά και ίσως το πιο έμπιστο πρόσωπό του.

Η εντυπωσιακή Σόνια Σαββίδη που έκλεψε την καρδιά του Ανδρέα Παπαμιμίκου, γεννήθηκε και πήγε δημοτικό σχολείο στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην πόλη Κουρσκ. Αργότερα, μαζί με την οικογένειά της βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί τελείωσε το Λύκειο και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου. Μάλιστα έκανε την πρακτική της σε ένα από τα γνωστά δικηγορικά γραφεία της πόλης, του Χαράλαμπου Αποστολίδη, πρώην προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων και πρώην μέλους του ΔΣ του ΠΑΟΚ. 

Είναι η σκιά του Ιβάν Σαββίδη είτε στο «στρατηγείο» του στο Μακεδονία Παλλάς, είτε στη σουίτα του στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι φιλόδοξη, εργατική και ήδη έχει ξεκινήσει το δικό της επιχειρηματικό σχέδιο, μιας και εμπορεύεται γούνες από την Καστοριά στη Ρωσία. Ο αγαπημένος της Ανδρέας Παπαμιμίκος γεννήθηκε στη Λάρισα στις 14 Νοεμβρίου 1979 και φοίτησε στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές και έπειτα παρακολούθησε κύκλο σπουδών στον τομέα της επικοινωνίας και των ανθρωπίνων πόρων στο Πανεπιστήμιο Lille III της Γαλλίας. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του και στη Νομική Επιστήμη και πλέον εργάζεται και ως δικηγόρος. Στα 22 του, έγινε ο νεότερος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και το 2010 στα 30 του χρόνια, της ΟΝΝΕΔ. Από τις 7 Ιουλίου 2013 είναι Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.