ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Και η διοίκηση της Μπαρτσελόνα φοβέρα θέλει… καθιερώθηκε η ημέρα του οπαδού

Και η διοίκηση της Μπαρτσελόνα φοβέρα θέλει… καθιερώθηκε η ημέρα του οπαδού

Επεισοδιακή ήταν η πτήση της Μπαρτσελόνα προς το Χιχόν για το εξ αναβολής ματς της La Liga. Το ταξίδι δεν είχε απρόοπτα αναφορικά με το αεροπλάνο, αλλά με ορισμένους από τους οπαδούς που ταξίδεψαν μαζί με την αποστολή. Οι 21 από τους 60 που βρίσκονταν στον αέρα, σηκώθηκαν κάποια στιγμή και τραγούδησαν συνθήματα κόντρα στη διοίκηση και τον προπονητή.

Αιτία γι’ αυτή τη διαμαρτυρία είναι η απόφαση του Λουίς Ενρίκε να μην επιτρέπονται οι επαφές των παικτών με τους οπαδούς κατά τη διάρκεια των ταξιδιών, κάτι που έχει ενοχλήσει τους δεύτερους, οι οποίοι εξήγησαν ότι δεν είναι πελάτες, αλλά το ίδιο το club. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διοίκηση από τη μεριά της για να κατευνάσει τα πνεύματα, υποσχέθηκε ότι θα δημιουργήσει μία «ημέρα του οπαδού» ώστε εκείνοι να μπορούν να συναντούν τα ινδάλματα τους σε κάποια προπόνηση, να βγάζουν φωτογραφίες μαζί τους και να παίρνουν αυτόγραφα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.