ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συγκλονίζει η ανάρτηση του Νίκου Κυζερίδη για τον πρόωρο χαμό του Παντελή Παντελίδη

Συγκλονίζει η ανάρτηση του Νίκου Κυζερίδη για τον πρόωρο χαμό του Παντελή Παντελίδη

Συγκλονίζει η ανάρτηση του Νίκου Κυζερίδη στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook για τον πρόωρο χαμό του Παντελή Παντελίδη. Ο πρώην αρχηγός του Άρη ανεβαίνει τα τελευταία τρία χρόνια τον δικό του “Γολγοθά” σε νοσοκομείο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας για να καταπολεμήσει τον καρκίνο στους λεμφαδένες.

Ο Νίκος Κυζερίδης σε πρόσφατο αγώνα στο Χαριλάου είχε πει:

«Μετά από μία τέτοια καριέρα και μία οικογένεια όπως ο Άρης, δεν ζητάω τίποτε άλλο από το Θεό. Τουλάχιστον άμα φύγω από αυτή τη ζωή, θα φύγω με την δική σας αγάπη».

Στο πλευρό του 46χρονου Κυζερίδη να κρατηθεί στη ζωή βρίσκεται όλη η αθλητική οικογένεια. Ο Νίκος με τις ξεχωριστές ευαισθησίες με τη σημείωση «Καλό παράδεισο», έχει ανεβάσει φωτογραφία του Παντελή Παντελίδη την οποία συνδυάζει με τον διάλογο παιδιού με την μητέρα του: «Μαμά γιατί πεθαίνουν πάντα οι καλύτεροι άνθρωποι; »  «Όταν πας σε έναν κήπο ποια λουλούδια κόβεις; » «Τα ομορφότερα…» 

Η ανάρτηση του Νίκου Κυζερίδη συνοδεύεται από συγκινητικά μηνύματα όπως:

«Εσύ όμως μείνε Νίκο! Να στολίζεις τον κήπο! Να είσαι καλά σου εύχομαι!»

«ΝΙΚΟ είσαι και θα είσαι πάντα μαζί μας, θα είσαι για πάντα ο αρχηγός μας» .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«ΝΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΝΑΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.