ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η PepsiCo επιστράτευσε πέντε ποδοσφαιριστές για τη νέα καμπάνια της

Η PepsiCo επιστράτευσε πέντε ποδοσφαιριστές για τη νέα καμπάνια της

Το ποδόσφαιρο πουλάει τρελά στις πέντε ηπείρους και η πολυεθνική PepsiCo, η βιομηχανία κολοσσός των αναψυκτικών, «επιστράτευσε» μερικούς από τους διασημότερους ποδοσφαιριστές για τη νέα διαφημιστική καμπάνια του Pepsi Max.

Πρωταγωνιστές στην καμπάνια #Maxfootball είναι οι Σέρχιο Αγουέρο, Χάμες Ροντίγκες, Βινσέντ Κομπανί, Αλέξις Σάντσες και Νταβίντ ντε Χέα. Οι πέντε άσοι θα συμμετάσχουν σε διάφορα διαφημιστικά, με πρώτο το σποτάκι που κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες και έχει ως θέμα την «Μπλε Κάρτα» (Pepsi Max Blue Card).

Ο συγκεκριμένος όρος δημιουργήθηκε από το τμήμα μάρκετινγκ της Pepsi σαν το αντίθετο της κίτρινης και της κόκκινης κάρτας, που όλοι γνωρίζουμε από το ποδόσφαιρο. Σε αντίθεση με αυτές τις κάρτες, που σταματούν την αγωνιστική δράση, η «Μπλε Κάρτα» δίνει το έναυσμα για να σταματήσει η βαρεμάρα και να ξεκινήσει κάτι συναρπαστικό.

Το σενάριο του βίντεο θέλει δύο μεταφορείς να εργάζονται εκτελώντας μία παραγγελία σε ένα άδειο γήπεδο. Εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, όπου σε λίγο θα βρεθούν τυχαία οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές. Αντί να αποπάρουν τους δύο ερασιτέχνες, τα μεγάλα αστέρια τους δείχνουν την «Μπλε Κάρτα» και όλοι μαζί ξεκινούν ένα θεαματικό ματς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η καμπάνια #Maxfootball αποτελεί το νέο εγχείρημα της Pepsi στην προσπάθεια της να εισχωρήσει ακόμα πιο πολύ στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Μην ξεχνάμε πως από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε (2015-16) η Pepsi είναι ένας εκ των χορηγών του Champions League. Επιπροσθέτως, η αμερικανική εταιρεία φημολογείται πως είναι ανάμεσα στους υποψήφιους χορηγούς για την αγωνιστική φανέλα της Μπαρτσελόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.