ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ρόναλντ Βάργκας αποκάλυψε: «Πριν από δύο χρόνια κόντεψα να σταματήσω τη μπάλα»

Ο Ρόναλντ Βάργκας αποκάλυψε: «Πριν από δύο χρόνια κόντεψα να σταματήσω τη μπάλα»

Τυχερός νιώθει ο Ρόναλντ Βάργκας, όχι μόνο για το τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και γιατί αν και πριν από δύο χρόνια, κόντεψε να σταματήσει τη μπάλα, συνέχισε και πάει από το καλό στο καλύτερο. 

Ο χρυσός σκόρερ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είπε:

«Νιώθω πολύ τυχερός που σκόραρα σήμερα και ευχαριστώ την οικογένεια μου, του φίλους μου και τους συμπαίκτες μου. Και αυτό γιατί πριν δύο χρόνια κόντεψα να σταματήσω την καριέρα μου και τώρα καταλαβαίνω τι έγινε», είπε αρχικά ο σκόρερ του ντέρμπι. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το που του αρέσει να παίζει περισσότερο: «Εγώ θέλω πάντα να παίζω. Είμαι παίκτης που παίζω όπου θέλει ο προπονητής. Σήμερα, κλήθηκα να καλύψω το κενό του Πέτρου. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο έπαιξα και εγώ και όλη ομάδα καλά και φτάσαμε στη νίκη».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.