ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Ολυμπιακός αυτοσαμποτάρεται και δεν χαίρεται ούτε το αυτονόητο όταν 5.000 κάτοχοι διαρκείας δεν πάνε ούτε στη γιορτή

Ο Ολυμπιακός αυτοσαμποτάρεται και δεν χαίρεται ούτε το αυτονόητο όταν 5.000 κάτοχοι διαρκείας δεν πάνε ούτε στη γιορτή

Πλήρωσαν και αγόρασαν το καλοκαίρι εισιτήριο διαρκείας ως οι πλέον πιστοί οπαδοί, προκειμένου να παρακολουθούν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας και παράλληλα να την ενισχύσουν οικονομικά. Κι όταν έρχεται η στιγμή να πανηγυρίσουν τον τίτλο, προτιμούν τον καναπέ του σπιτιού τους ή ουζάκι στην παραλία. 

Ο Ολυμπιακός απογευματάκι Κυριακής, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει στο Καραϊσκάκη ούτε τους φίλους του που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας. Η εκκαθάριση στην αναμέτρηση με την Βέροια στην οποία σφραγίστηκε η κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος, έδειξε ότι “κόπηκαν” 14.934 εισιτήρια. Ήταν η δεύτερη μικρότερη προσέλευση στο γήπεδο του Ολυμπιακού, τη σεζόν που διανύουμε… Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» λίγους μήνες πριν έσπασαν το φράγμα των 18.250 διαρκείας δείχνοντας ότι για άλλη μια χρονιά θα αποτελούσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας. Ο Ολυμπιακός σημείωνε ιστορικό ρεκόρ στα διαρκείας φτάνοντας τις 20.082 κάρτες, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που κρατούσε από την σεζόν 2006-07 με τα 18.250! Περισσότεροι από 5.000 κάτοχοι διαρκείας του Ολυμπιακού δεν πήγαν στο Φαληρικό στάδιο να πανηγυρίσουν τον τίτλο!!

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας του Πειραιά Γιώργος Μύρτσος έδωσε την δική του εκδοχή για την… αποχή των φιλάθλων του Ολυμπιακού:

«Δύο λόγια, τώρα, για τη φιέστα του Ολυμπιακού με τη Βέροια και το άδειο γήπεδο, παρότι η ομάδα κέρδισε χθες ένα ακόμα πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία: Όταν τον Φεβρουάριο που σε όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα έχουν ακόμα τον πρωταθλητή χειμώνα, στην Ελλάδα έχουμε τον κανονικό πρωταθλητή. Πώς λοιπόν να πεις σε κάποιον που είναι σκασμένος από το φαγητό, να έρθει για να του κάνεις το τραπέζι;

Ο σκασμένος από πρωταθλήματα οπαδός, τι να πάει να πανηγυρίσει με τη Βέροια; Αν είχε προκριθεί ο Ολυμπιακός με την Άντερλεχτ, θα είχε πάει ο οπαδός του στο γήπεδο. Τώρα, τι να πάει να κάνει; Να πανηγυρίσει ένα ακόμα πρωτάθλημα; Εδώ ο Φουστέρ, χωρίς να το έχει πάρει κανείς χαμπάρι, έχει μαζέψει 6 στα 6 τα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα! Έχει μόνος του όσα πρωταθλήματα δεν έχουν κάποιες μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, τι να λέμε τώρα;».

Στα λόγια του Μύρτσου υπάρχουν πολλές αλήθειες. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ευτελιστεί σε τέτοιο βαθμό που η κατάκτησή του δεν αποτελεί κάποια ξεχωριστεί επιτυχία που πρέπει να γιορταστεί. Ο Ολυμπιακός αυτοσαμποτάρεται, με αποτέλεσμα να μην χαίρεται ούτε το αυτονόητο. Κάθε πέρσι και καλύτερα δηλαδή σε μια διοργάνωση που έπρεπε να πάρει τα πάνω της μετά την επιστροφή της ΑΕΚ και του Ηρακλή στα μεγάλα σαλόνια. Κι όμως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πάρει φόρα, κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δεν το σταματά. Ξέρεις τι είναι το καφεδάκι στην Πειραϊκή, την Καστέλα, το Πασαλιμάνι;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το έργο στο Καραϊσκάκη το έχουμε δει πολλές φορές. Ξέρουμε την αρχή και το τέλος. Και οι πρωταγωνιστές δεν μας συγκινούν πλέον. Έχουν μετακομίσει στην Ιταλία, την Αγγλία, τη Γερμανία…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.