ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ποιος θα έχει την ευθιξία να παραιτηθεί για το έγκλημα σε βάρος του ποδοσφαίρου;

Ποιος θα έχει την ευθιξία να παραιτηθεί για το έγκλημα σε βάρος του ποδοσφαίρου;

Ποδόσφαιρο ώρα μηδέν. Η ΕΠΟ τοποθέτησε τον Ανδρέα Παππά στον ημιτελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και αυτός έβαλε ταφόπλακα στο λαοφιλέστερο άθλημα. Η κυβέρνηση παρακολουθεί αμήχανα να διασύρεται το ποδόσφαιρο κι επιδίδεται σε κραυγές χωρίς ουσία.

Οι εξελίξεις πλέον θα είναι ραγδαίες καθώς οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν από κανένα να εγκληματεί σε βάρος των ομάδων τους και του παραγόμενου προϊόντος.

Μπορεί ο Ανδρέας Παππάς να μην ξεκίνησε το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός λόγω ρίψης φωτοβολίδας 1,5 ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα και τεταμένης ατμόσφαιρας, όμως στην Τούμπα προσπάθησε να κάνει το αντίθετο.

Ο ρέφερι της ΕΠΣ Αθηνών δεν πτοήθηκε από την ρίψη πλαστικού ποτηριού στον Μάρκο Σίλβα στο 60’, την ρίψη πυρσών και την εισβολή οπαδών στο 88’, μετά από τον μη καταλογισμό πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καπίνο στον Μακ (ο Σλοβάκος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και τράβηξε τον επιπρόσθετο Μήτσιο, ο οποίος υπέδειξε στον Παππά να τον αποβάλει) και προσπάθησε να συνεχίσει τον αγώνα με την σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων, προκειμένου να μην τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας ο “Δικέφαλος του Βορρά”, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να επιδιώκουν την διακοπή του αγώνα και αγανακτισμένοι από τις αποφάσεις του Ανδρέα Παππά ζητούσαν από τους παίκτες της ομάδας του να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Στην προσπάθεια του διαιτητή της ΕΠΣ Αθηνών με την σύμφωνη γνώμη των δύο ομάδων να συνεχίσει το ματς, οπαδοί του ΠΑΟΚ απάντησαν με… πορτοκάλια στον επιπρόσθετο Μήτσιο, φωτοβολίδες και εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να προκαλέσουν την οριστική διακοπή του αγώνα, ενώ ακολούθησε και παρέμβαση της Αστυνομίας, η οποία εξαγρίωσε οπαδούς των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά σε μέρος της θύρας 4.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η στάση του διαιτητή αποτελεί γελοιοποίηση του αθλήματος, καθώς όχι μόνο δεν εφάρμοσε τον κανονισμό διακόπτοντας οριστικά τον αγώνα, αλλά και παρουσίασε διαφορετικό πρόσωπο σε δύο αναμετρήσεις όπου και συνέβησαν παρόμοια περιστατικά. Τα όσα έγιναν στην Τούμπα αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αναξιοπιστίας, της αναξιοκρατίας, της βίας στα γήπεδα και της παραβίασης νόμων και κανονισμών. Ποιος θα έχει την ευθιξία να παραιτηθεί;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.