ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διεκδικεί τρελό ποσό από τον Άνταμ Τζόνσον η 15χρονη που παρενόχλησε σεξουαλικά μετά τη γνωριμία τους στο facebook

Διεκδικεί τρελό ποσό από τον Άνταμ Τζόνσον η 15χρονη που παρενόχλησε σεξουαλικά μετά τη γνωριμία τους στο facebook

Η μαθήτρια – θύμα νιώθει ντροπιασμένη από τον Άγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή και θα τον μηνύσει ζητώντας ένα εκατομμύριο αγγλικές λίρες.

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τη 15χρονη και οι γονείς της φέρεται να εξετάζουν το αίτημα για αποζημίωση καθώς ο Άνταμ Τζόνσον κρίθηκε ένοχος για τη σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Άνταμ Τζόνσον είχε ήδη δηλώσει ένοχος στο ξεκίνημα της δίκης του, για το γεγονός ότι είχε «διαδικτυακή σχέση» μαζί της και ότι την φίλησε, ενώ γνώριζε ότι είναι κάτω των 16 ετών.

Η 15χρονη περιγράφει πως τώρα είναι το πιο δύσκολο έτος της ζωής της. Κορυφαία νομική εταιρεία ανέφερε πως αν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για μακροπρόθεσμη βλάβη μπορεί η 15χρονη να πάρει την αποζημίωση που ζητά!

Η πολύκροτη δίκη του διεθνή Άγγλου ποδοσφαιριστή, έφτασε στο τέλος της με την ανακοίνωση της απόφασης του σώματος ενόρκων, που αθώωσαν μεν τον παίκτη για την κατηγορία της σεξουαλικής πράξης με την ανήλικη μαθήτρια, αλλά τον καταδίκασαν για σεξουαλική δραστηριότητα. Ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου προανήγγειλε την φυλάκισή του!

Σε ό, τι αφορά τη 2η κατηγορία που αντιμετώπιζε ο Άνταμ Τζόνσον, το σώμα των ενόρκων, που αποτελούσαν 8 γυναίκες και 4 άνδρες, δεν πείστηκε κυρίως από την κατάθεση της 15χρονης μαθήτριας και τα στοιχεία, ότι στο 2ο ραντεβού της με τον Άγγλο διεθνή παίκτη του έκανε στοματικό έρωτα.

Αντίθετα για την 1η κατηγορία, της σεξουαλικής δραστηριότητας με την μαθήτρια (αν στο «φιλί» στο 2ο ραντεβού τους, τα χάδια θεωρούνται «επαφή») οι ένορκοι έκριναν τον Τζόνσον «ένοχο».

Ο Δικαστής είχε ζητήσει από το σώμα των ενόρκων να βγάλει ομόφωνη απόφαση για τις κατηγορίες που βάραιναν τον παίκτη, κάτι που δυσκόλεψε πολύ τους ενόρκους που συνεδρίαζαν σχεδόν 2 ημέρες! Μετά την ανακοίνωση για την 2η κατηγορία και βλέποντας την δυσκολία τους, τους ενημέρωσε ότι θα δεχτεί και απόφαση 10-2 και έστειλε τους ενόρκους σε νέα συνεδρίαση. Μετά από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε και η υπόλοιπη ετυμηγορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ρητά ανέφερε όμως ότι ο κατηγορούμενος κινδυνεύει με μεγάλη ποινή φυλάκισης (από 4 έως 10 χρόνια) και πιθανότατα τα 5 χρόνια θα είναι η βάση της ποινής. Χαρακτηριστικά είπε στον παίκτη: “σου ορίζω εγγύηση για να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να αποχαιρετήσεις την κόρη σου! Γιατί θα κάνεις πολύ καιρό να την δεις!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.