ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

O Λουίς Σουάρες στο ρεπό του πήγε να δει την Λίβερπουλ

O Λουίς Σουάρες στο ρεπό του πήγε να δει την Λίβερπουλ

Ο Λουίς Σουάρες επανέλαβε για μια ακόμη φορά την μεγάλη αγάπη που τρέφει για την Λίβερπουλ, γεγονός το οποίο απέδειξε έκδηλα, μετά την απόφασή του να «χαραμίσει» το ολιγοήμερο ρεπό που είχε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να ταξιδέψει μέχρι το Λίβερπουλ για να συναντήσει παλιούς φίλους και συμπαίκτες.

«Ήταν φανταστικό που είδα τα παιδιά. Οι άνθρωποι που δουλεύουν εδώ είναι πραγματικά καλοί και μου λείπουν, οπότε ήθελα να έρθω εδώ και να δω μερικούς φίλους. Έχω πραγματικούς φίλους εδώ.

Πέρασα καλά σε αυτό το μέρος για 3,5 χρόνια και όταν έχεις κάποιες καλές στιγμές στη ζωή σου, αυτό είναι κάτι που θυμάμαι. Προσπαθώ πάντα να παρακολουθώ τα παιχνίδια της Λίβερπουλ και να κοιτάζω για τα αποτελέσματά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενδιαφέρομαι πάντα για το πώς πηγαίνει η Λίβερπουλ επειδή είναι μία σημαντική ομάδα στη ζωή μου», δήλωσε ο 29χρονος φορ στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ κατά την αποχώρησή του από το προπονητικό κέντρο των «κόκκινων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.