ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γεύση από την αυτοβιογραφία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: «Έκλεβα αυτοκίνητα και είχα μπλεξίματα με την Αστυνομία»

Γεύση από την αυτοβιογραφία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: «Έκλεβα αυτοκίνητα και είχα μπλεξίματα με την Αστυνομία»

Το βιβλίο της αυτοβιογραφίας του Ρομπερτ Λεβαντόφσκι αναμένεται να κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα, ωστόσο η γερμανική εφημερίδα «Bild» αναφέρει κάποια κομμάτια που ήδη έχουν προκαλέσει σχόλια.

Κι αυτό διότι, ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν δίνει την εντύπωση του καλού παιδιού (όχι ότι δεν είναι), αλλά στα… νιάτα του τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, ο Λεβαντόφσκι παραδέχεται στο βιβλίο ότι υπήρξε άγριο νιάτο, καθώς έκλεβε παρέα με τους φίλους του αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να έχει μπλεξίματα με την αστυνομία. Ο άσος της Μπάγερν αναφέρει ότι έπαιρνε κρυφά και το αυτοκίνητο του πατέρα του για να κάνει κόντρες με τους φίλους του κι ας μην είχε δίπλωμα οδήγησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, δεν τα πήγαινε καλά με την… εξουσία, καθώς είχε επιτεθεί σε καθηγητή που του είχε βάλει χαμηλό βαθμό, ενώ σε άλλο περιστατικό είχε μπλέξει σε καυγά με έναν συνομήλικό του, ο οποίος έβγαλε μαχαίρι. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, ένας προπονητής του μια φορά τον είχε πιάσει να καπνίζει στη διάρκεια καλοκαιρινής προετοιμασίας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.