ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο επιχειρηματίας που ήθελε να φέρει τη Wal Mart στην Ελλλάδα ζητάει την ΑΕΛ!

Ο επιχειρηματίας που ήθελε να φέρει τη Wal Mart στην Ελλλάδα ζητάει την ΑΕΛ!

Ενδιαφέρον για την αγορά του μειοψηφικού ή ακόμα και του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΛ, εξέφρασε ο Έλληνας ομογενής υπήκοος Βραζιλίας, Κώστας Βασίλαγας.

Ο Έλληνας ομογενής υπήκοος Βραζιλίας, Κώστα Βασίλαγας, μέσω επιστολής εξεδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση μειοψηφικού ή πλειοψηφικού πακέτου της ΑΕΛ. Δραστηριοποιείται στην εξαγωγή ωμού καφέ, ζάχαρης, μπαχαρικών και ειδών σούπερμάρκετ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη ενώ έχει θυγατρικές στην Βραζιλία στο Σάο Παόλο.

Όπως ανέφερε θέλει να φέρει στην πόλη της Λάρισας αναγνωρισμένους ποδοσφαιριστές από τη Φορταλέζα, το Ρεσίφε, την Μπαΐα κι άλλες βραζιλιάνικες πόλεις, όμως πριν από τέσσερα χρόνια επιχείρησε να φέρει τη Wal Mart, την αμερικανική πολυεθνική, που δεν κατάφερε να παραμείνει στην Ευρώπη!  

Έγινε γνωστός με την περίφημη συμφωνία, καθώς επέμενε ότι υπήρξε συμφωνία με την αμερικανική πολυεθνική για την από κοινού ανάπτυξή τους στην ελληνική αγορά, με τη δημιουργία 50 καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη το 2013 και άλλα 50 στη Βόρεια Ελλάδα…  

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο, έμοιαζε εξωπραγματικό…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ένα χρόνο νωρίτερα από τις δηλώσεις του Βασίλαγα (2011), οι εταιρίες του είχαν τζίρο 22,9εκ. ευρώ, ήτοι αύξηση 47,8% συγκριτικά με το 2010 και κέρδη προ φόρων ύψους 62.503 ευρώ, ήτοι αύξηση 151% συγκριτικά με τα 24.811 ευρώ του 2010.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.