Ο αρχηγός Κρίστιαν Κέλερ του άρπαξε τη γυναίκα και ο Γιόνας Μπόρινγκ έκανε άνω κάτω την Ράντερς

Ο αρχηγός Κρίστιαν Κέλερ του άρπαξε τη γυναίκα και ο Γιόνας Μπόρινγκ έκανε άνω κάτω την Ράντερς

Άνω – κάτω έχει γίνει η Ράντερς (ομάδα πρώτης κατηγορίας στην Δανία), που πλήττεται από ένα απίστευτο σκάνδαλο που διέλυσε τα αποδυτήρια της ομάδας. Την Τετάρτη ο Δανός διεθνής μέσος Γιόνας Μπόρινγκ ζήτησε και πήρε αναρρωτική άδεια από τον σύλλογο, προφασιζόμενος προσωπικούς λόγους. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τον πραγματικό λόγο, που αποκάλυψε ο Δανός μέσος στην εφημερίδα Ekstra Bladet: «Η γυναίκα μου η Κίρα αποφάσισε στο τέλος του 2015, ότι θέλει διαζύγιο.

Ωστόσο, αποφασίσαμε προσωρινά να μείνουμε στο ίδιο σπίτι μαζί με τα δύο μας παιδιά. Βασικά είμαστε ακόμα ανδρόγυνο. Ο Κέλερ όμως έσπασε τον υπ’ αριθμό ένα κανόνα στα αποδυτήρια. Με μαχαίρωσε στην πλάτη», ήταν τα λόγια του αποκαλύπτοντας την σχέση της γυναίκας του με τον αρχηγό της Ράντερς, Κρίστιαν Κέλερ και την απόφαση του να μην ξαναπαίξει με την φανέλα της, όσο ο Κέλερ ανήκει στο δυναμικό της!

«Έχουμε μεγάλη συμπάθεια για την κατάσταση του και το μόνο που χρειάζεται είναι γαλήνη και ηρεμία ήταν η επίσημη τοποθέτηση του συλλόγου», όμως ο Άγγλος τεχνικός της ομάδας Κόλιν Τοντ το πήγε παρακάτω. Πριν από την έναρξη της προπόνησης μάζεψε όλη την ομάδα και ρώτησε αν κάποιος θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση.

Ο Κέλερ πήρε τον λόγο και είπε: «Προφανώς και αυτό έχει να κάνει με μένα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που δεν αφορά κανέναν σας!», κάτι που έκανε έξαλλο τον Άγγλο τεχνικό που με δική του απόφαση «ξήλωσε» τον Κέλερ από αρχηγό της ομάδας, παίρνοντας του το περιβραχιόνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ούτε αυτό όμως φαίνεται ότι έκανε τον Κέλερ να νιώσει τύψεις για την πράξη του, όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα BT: «Δεν αλλάζει τίποτα για μένα. Το μόνο διαφορετικό είναι ότι ο Γιόνας δεν είναι εδώ μαζί μας. Έτσι είναι η ζωή. Θα είμαι ο ίδιος και θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για την Ράντερς. Η καθημερινή ζωή δεν θα αλλάξει. Φυσικά θα υπάρχει κάποια κουβέντα για αυτό το θέμα, δεν είμαι ηλίθιος, αλλά είμαι προετοιμασμένος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.