Δάγκωσε μεν, φίλησε δε… ο Ντιέγκο Κόστα (βίντεο)

Δάγκωσε μεν, φίλησε δε… ο Ντιέγκο Κόστα (βίντεο)

Στο μάτι του κυκλώνα ξανά ο… τρελός Ντιέγκο Κόστα, που σε μια φάση έκανε τα πάντα. Μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε, σηκώθηκε για τσαμπουκά, δάγκωσε τον Μπάρι της Έβερτον κι έπειτα… τον αγκάλιασε και τον φίλησε!

Αφότου δέχθηκε ένα μαρκάρισμα από τον Μπάρι (με τον οποίο είχαν «προηγούμενα» από νωρίς), ο πολιτογραφημένος Ισπανός της Τσέλσι σηκώθηκε για τσαμπουκά. 

Πρώτα επιχείρησε να ρίξει κουτουλιά στον άσο της Έβερτον, στη συνέχεια τον πλησίασε και τον δάγκωσε, ενώ ολοκλήρωσε την… αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, αγκαλιάζοντας τον αντίπαλό του (προφανώς έχοντας μετανιώσει) και φιλώντας τον. 

Δείτε το βίντεο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.