Ομολογία σοκ του 80χρονου Σεπ Μπλάτερ: «Έβαλα 2 εκ. ελβετικά φράγκα στον λογαριασμό του Πλατινί»

Ομολογία σοκ του 80χρονου Σεπ Μπλάτερ: «Έβαλα 2 εκ. ελβετικά φράγκα στον λογαριασμό του Πλατινί»

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για το σκάνδαλο της FIFA με πρωταγωνιστές τους Μπλάτερ – Πλατινί, με συνέπεια να γίνει «ντου» των αστυνομικών αρχών στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γαλλίας, ώστε να εντοπιστούν στοιχεία για την παράνομη πληρωμή 2 εκ. ελβετικά φράγκα από τον πρώτο στο δεύτερο. 

Όπως ανακοίνωσε μάλιστα η Γενική Εισαγγελία της Ελβετίας, κατασχέθηκαν έγγραφα που μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμα στις έρευνες, οι οποίες και θα συνεχιστούν έως ότου απαγγελθούν ποινικές κατηγορίες στον πρώην ισχυρό άντρα του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου. 

Ο εορτάζων (συμπληρώνει σήμερα 80 χρόνια ζωής) Σεπ Μπλάτερ, στον οποίο έχει επιβληθεί εξαετής απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, πήρε θέση για την έφοδο των αστυνομικών αρχών, δηλώνοντας έκπληκτος με την εξέλιξη αυτή. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι έκπληκτος με όλο αυτό, για τον απλό λόγο ότι αυτά τα δύο εκατομμύρια ελβετικά φράγκα που πλήρωσε η FIFA στον Πλατινί το 2011 ως μέρος μιας προφορικής συμφωνίας μεταξύ εμού και του Μισέλ, καταβλήθηκαν σε έναν προσωπικό του λογαριασμό σε μια ελβετική τράπεζα και όχι σε αυτόν της UEFA», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.