ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τα φανατικά κορίτσια-κορμάρες της Ευρώπης που αγαπούν το ποδόσφαιρο (φωτό)

Τα φανατικά κορίτσια-κορμάρες της Ευρώπης που αγαπούν το ποδόσφαιρο (φωτό)

Η Λατινική Αμερική φημίζεται για τις «δυνατές» γυναικείες παρουσίες στην κερκίδα. «Ανώνυμες» αλλά και «επώνυμες» δίνουν το δικό του χρώμα στην κερκίδα. Ας δούμε και την απάντηση της Ευρώπης.Ρόζι Τζόουνς, Πάουλα Λαμπαρέντας, Κλαούντια Ρομάνι, Σόνια Μονρόι και Μικαέλα Σάφερ είναι πέντε κορίτσια που παθιάζονται με το ποδόσφαιρο.

koritsiaaaaaaaa

Ρόζι Τζόουνς

koritsiaaarozi

koritsiaaarozi1

Η πληθωρική Βρετανίδα φροντίζει να δείχνει την αγάπη της για την εθνική ομάδα της Αγγλίας και με το παραπάνω.

Πάουλα Λαμπαρέντας

koritsiiaapaoyla

koritsiaaoylaa1

Έχει χαρακτηριστεί ως η «καυτή μούσα» της Πορτογαλίας. Όχι άδικα. Ακόμη και αν κάποιος δεν υποστηρίζει την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει ένα λόγο να θέλει να τη βλέπει..

Κλαούντια Ρομάνι

koritsiiaklaoyntia

koritsiaklaoyntia1

Η Ιταλίδα που περιφέρεται από παραλία σε παραλία των ΗΠΑ, φροντίζει συχνά-πυκνά να μη ξεχνά την πατρίδα της. Forza Ιτάλια, λοιπόν.

Σόνια Μονρόι

koritsiiasonia

koritsiasonia1

Οπαδός της Μπαρτσελόνα, με το πορτοφόλιό της να είναι γεμάτο με φωτογραφίες που… δεν μπορούν να δημοσιευθούν. Η εκκεντρική Ισπανίδα δείχνει το ταπεραμέντο του ευρωπαϊκού νότου και συγκρίνεται εύκολα με τις… συνάδελφούς της στη Λατινική Αμερική.

Μικαέλα Σάφερ

koritsiamiakeela

koritsiamikaeela1

«Πάντσερ» από τα λίγα. Η Γερμανίδα είναι πιο προκλητική και από την… πρόκληση. Ούτε οι δικές της φωτογραφίες δημοσιεύονται εύκολα. Εύκολα όμως τα βγάζει για να υποστηρίξει την ομάδα της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.