ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρωταθλητής του Τάε Κβο Ντο στο Βέλγιο ο αδελφός του Νο 1 τρομοκράτη

Πρωταθλητής του Τάε Κβο Ντο στο Βέλγιο ο αδελφός του Νο 1 τρομοκράτη

Πρωταθλητής του Τάε Κβο Ντο που έχει εκπροσωπήσει το Βέλγιο σε ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες και έχει κερδίσει πολλά μετάλλια, είναι ο αδελφός του καταζητούμενου «τρομοκράτη με τα λευκά». 

Πρόκειται για τον Μουράντ Λαχράουι ο οποίος, σύμφωνα με την MailOnline νιώθει ντροπή για τον τρομοκράτη αδελφό του. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ναζίμ Λαχράουι, ο οποίος είναι ο Νο 1 καταζητούμενος σε όλο τον κόσμο, δεν έχει καμία σχέση με τον αδελφό του και την οικογένειά του η οποία νιώθει μεγάλη ντροπή για αυτόν. 

Ο Ναζίμ Λαχράουι, «ο άνθρωπος με τα λευκά» που έχει εντοπιστεί από τις κάμερες ασφαλείας να περπατά μέσα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών δίπλα στους βομβιστές αυτοκτονίας Ιμπραήμ και Καλίντ Ελ Μπακραουί – είναι ο νεότερος αδελφός του Μουράντ Λαχραουί, ο οποίος εκπροσωπεί το Βέλγιο στο Τάε Κβον Ντο. 

Ο Μουράντ  και η οικογένειά του, που είναι μαροκινής καταγωγής, είναι βαθιά ντροπιασμένοι για τις φανατικές απόψεις του αδελφού του και τις δολοφονικές δραστηριότητές του. 

Η οικογένεια μίλησε στην αστυνομία μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. Ο Ναζίμ, ένα από τα έξι παιδιά της οικογένειας, είχε εμπλακεί στην κατασκευή βομβών. 

Ο πατέρας του είπε στην αστυνομία ότι αναγνώρισε τον γιο του ως ένας από τους «φυγάδες» και πρόσθεσε ότι «Δεν είχαν νέα του εδώ και τρία χρόνια». Παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία του ότι οι τρομοκρατική δραστηριότητα του ενός γιου του ενδέχεται να βλάψει την καριέρα του αδελφού του. 

Ο 29χρονος Μουράντ, κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία 54kg στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στη Νότια Κορέα τον περασμένο χρόνο. 

Αυτό είναι το τρίτο μετάλλιο που έχει κερδίσει για το Βέλγιο, μαζί με τα προηγούμενα χάλκινα μετάλλια. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από τα ταξίδια του στο Ντουμπάι και το Ισραήλ καθώς και τα αθλητικά επιτεύγματά του στα social media, ενώ το 2004 είχε αναμετρηθεί με Έλληνα αθλητή, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.