ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στη Βαρκελώνη η αποτέφρωση της σορού του Γιόχαν Κρόιφ

Στη Βαρκελώνη η αποτέφρωση της σορού του Γιόχαν Κρόιφ

Όπως μεταδίδουν ισπανικά και ολλανδικά ΜΜΕ, εντός των επόμενων ωρών θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη η αποτέφρωση της σoρού του Γιόχαν Κρόιφ.

O θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου άφησε χθες την τελευταία του πνοή μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο στον πνεύμονα. Κατόπιν επιθυμίας του δεν θα γίνει κηδεία, αλλά η σoρός του θα αποτεφρωθεί, ενώ η οικογένειά του ζητά με ανακοίνωσή της από τον κόσμο, αλλά και τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα των στιγμών και να μην προσπαθήσουν να την παραβιάσουν. 

Στην ανακοίνωση των συγγενών του Γιόχαν Κρόιφ εκφράζονται, επίσης, ευχαριστήρια προς όλο τον κόσμο που από χθες συμπαραστάκεται με μηνύματα στο πένθος. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο για την αγάπη, τα θερμά λόγια και τις αναμνήσεις που μοιράστηκαν μαζί μας. Γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να αποδώσουν τιμή στον Γιόχαν. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι η μνήμη του θα τιμηθεί με πολλούς τρόπους και θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας γι’ αυτό. Ωστόσο καμία από αυτές τις εκδηλώσεις δεν γίνεται υπό την έγκριση της οικογένειας Κρόιφ ή του ιδρύματος Κρόιφ» αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γιος του «Ιπτάμενου» Ολλανδού, Ζόρντι, μίλησε εκ μέρους των στενών συγγενών λέγοντας ότι είναι τιμή το γεγονός ότι ο Κρόιφ επηρέασε τόσους ανθρώπους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.