Μετά από 117 ματς ο Μέσι δεν έκανε ούτε ένα σουτ στην αντίπαλη εστία

Μετά από 117 ματς ο Μέσι δεν έκανε ούτε ένα σουτ στην αντίπαλη εστία

Μπορεί η Αργεντινή να πέρασε με διπλό από τη Χιλή (1-2), ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι ήταν πιο ακίνδυνος από ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια.

Θα μπορούσε να αποτελέσει ένα μεγάλο παράσημο στον γιακά του Χουάν Αντόνιο Πίτσι, του άλλοτε προπονητή της Βαλένθια που πλέον προπονεί τους Χιλιανούς και κατάφερε να κάνει τον Μέσι απλή… αναφορά στο φύλλο αγώνα. Σίγουρα βέβαια ευθύνεται και το γεγονός ότι πιθανώς ο Λίο δεν βρέθηκε στην καλύτερη βραδιά του…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αργεντινός σταρ στον αγώνα με τη Χιλή για τα προκριματικά του Μουντιάλ τελείωσε το παιχνίδι χωρίς καν ένα σουτ προς την αντίπαλη εστία στο ενεργητικό του! Όσο για το πόσο ασυνήθιστο είναι αυτό, αρκεί να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τη στατιστική καταγραφή του ESPN, αυτό συνέβη για πρώτη φορά μετά από 117 σερί παιχνίδια με την εθνική Αργεντινής και τη Μπαρτσελόνα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.