ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Εφιάλτης για το EURO της Γαλλίας η επίθεση καμικάζι σε γήπεδο του Ιράκ και οι εικόνες με δεκάδες απανθρακωμένους φιλάθλους

Εφιάλτης για το EURO της Γαλλίας η επίθεση καμικάζι σε γήπεδο του Ιράκ και οι εικόνες με δεκάδες απανθρακωμένους φιλάθλους

Τουλάχιστον 29 νεκροί και δεκάδες τραυματίες είναι ο πρώτος απολογισμός της επίθεσης αυτοκτονίας στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της περιοχής Ισκανταρίγια που βρίσκεται 40 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας του Ιράκ, Βαγδάτης.

Ένας καμικάζι «ντυμένος» με βόμβες ανατινάχθηκε μέσα στο πλήθος και προκάλεσε τον τρόμο την ώρα της απονομής του κυπέλλου στη νικήτρια ομάδα.

«Εκείνη την ώρα γινόταν η απονομή στους νικητές και ο βομβιστής εξερράγη μέσα στο πλήθος», δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, ο οποίος πρόσθεσε πως: «Ο δήμαρχος της πόλης εξέπνευσε στο νοσοκομείο, λόγω των πολύ σοβαρών τραυμάτων του από την έκρηξη».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι νεκροί θα ξεπεράσουν τους 75. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε το ισλαμικό κράτος…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συγκλονιστικές εικόνες που μεταδόθηκαν με απανθρακωμένους ανθρώπους προκαλούν εφιάλτη στην UEFA για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το καλοκαίρι στη Γαλλία. Η… πρόβα των ισλαμιστών και η στοχοποίηση των γηπέδων, έχουν θορυβήσει τους ανθρώπους της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας που επαναφέρουν τις σκέψεις για διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών παρά τις οικονομικές και όχι μόνο συνέπειες.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.