ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ύποπτο παιχνίδι καθώς άρχισε έρευνα αν κάθισε κι έχασε το Μαυροβούνιο

Ύποπτο παιχνίδι καθώς άρχισε έρευνα αν κάθισε κι έχασε το Μαυροβούνιο

Την προηγούμενη βδομάδα η U-21 της Μάλτας επικράτησε με 1-0 του Μαυροβουνίου, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2017. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times» της Μάλτας, το παιχνίδι χαρακτηρίζεται «ύποπτο» προς χειραγώγηση, με την αστυνομία της Μάλτας να έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση. 

Αυτό επιβεβαιώνει και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μάλτας, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μάλτας έχει ενημερωθεί ότι διεξάγεται έρευνα από την αστυνομία της χώρας για το παιχνίδι του πρώτου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro U-21 του 2017, ανάμεσα στη Μάλτα και το Μαυροβούνιο που διεξήχθη την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016» ανέφερε η FA της Μάλτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.