ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έβγαλε 100 εκ. ευρώ το 2016 αν και αποσύρθηκε πριν από 13 χρόνια ο Μάικλ Τζόρνταν

Έβγαλε 100 εκ. ευρώ το 2016 αν και αποσύρθηκε πριν από 13 χρόνια ο Μάικλ Τζόρνταν

Η κορυφή είναι η μοναδική θέση για τον Μάικλ Τζόρνταν. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά τα πράγματα, ακόμα και για την λίστα του περιοδικού Forbes με τους πιο καλοπληρωμένων αθλητών που έχουν αποσυρθεί. 

Ο θρύλος του μπάσκετ, ο οποίος –θυμίζουμε πως- εγκατέλειψε τα γήπεδα το 2003, είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 100 εκατ. ευρώ τον περασμένο χρόνο, χρήματα που προήλθαν κυρίως από την συνεργασία του με την ΝΙΚΕ για τα παπούτσια που φέρουν το όνομά του. 

Στην 2η θέση της κατάταξης ανέβηκε φέτος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, με κέρδη που έφτασαν τα 60 εκατ. ευρώ, ενώ εντυπωσιακή είναι η παραμονή του Πελέ σε αρκετά υψηλή θέση της λίστας (9η) κερδίζοντας 14 εκατ. ευρώ μέσα στο 2015, παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί από το 1977! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος να αναφέρουμε την μοναδική θηλυκή παρουσία στην πρώτη 12αδα που είναι αυτή της Λι Να. Η Κινέζα πρώην τενίστρια έβγαλε τον περασμένο χρόνο 13 εκατ. ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.