ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ρίο 2016: Τα δάκρυα απογοήτευσης όταν αθλητής του τάεκβοντο χάνει το χρυσό [φωτό & βίντεο]

Ρίο 2016: Τα δάκρυα απογοήτευσης όταν αθλητής του τάεκβοντο χάνει το χρυσό [φωτό & βίντεο]

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη και όσο διαρκούν χαρίζουν μοναδικές εικόνες. Η χαρά της νίκης, της κατάκτησης ενός μεταλλίου από τη μία με την πίκρα της ήττας και της απώλειας ενός στόχου ζωής από την άλλη, είναι μια καθημερινή σκληρή πραγματικότητα κι αυτήν ακριβώς βίωσε ο Λουτάλο Μοχάμαντ.

Ο 25χρονος έγινε ο πρώτος Βρετανός που αγωνίστηκε σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων στο τάεκβοντο και μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κρατούσε τα χέρια του το χρυσό μετάλλιο.

Ωστόσο σε… νεκρό χρόνο δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι από τον Σέιχ Σαλάχ Σισέ από την Ακτή Ελεφαντοστού με τον Αφρικανό να παίρνει το προβάδισμα με 8-6 και να ανεβαίνει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Κι ο «χάλκινος» το 2012 Μοχάμαντ δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς όταν προσπάθησε να εξηγήσει στους Άγγλους δημοσιογράφους τι ακριβώς συνέβη.

«Αυτό νιώθω είναι ότι είμαι στην κόλαση επί… γης! Απείχα μισό δευτερόλεπτο από το να είμαι χρυσός Ολυμπιονίκης και να υλοποιήσω το όνειρο μου. Δεν θέλω να κλάψω στον αέρα, αλλά είμαι τόσο ταραγμένος…».

Ο αθλητής από το Μάντσεστερ προσπαθούσε να βάλει σε μια σειρά σκέψεις και συναισθήματα αλλά του ήταν αδύνατο…

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δούλεψα τόσο σκληρά, κάποιες στιγμές ήθελα να τα παρατήσω, αλλά ο Θεός με βοήθησε να φτάσω εδώ. Τώρα πρέπει να περιμένω άλλα τέσσερα χρόνια. Είμαι τόσο απογοητευμένος και είναι από τις χειρότερες στιγμές της ζωής μου».

Πάντως λίγο αργότερα φάνηκε να συνέρχεται και τουλάχιστον στη διάρκεια ης απονομής των μεταλλίων έδειχνε να χαμογελά…

Τα δάκρυα για το χαμένο χρυσό στο τελευταίο δευτερόλεπτο (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.