Ρίο 2016: Καβγάς του Νεϊμάρ με οπαδούς στις εξέδρες κατά την τελετή λήξης [βίντεο]

Ρίο 2016: Καβγάς του Νεϊμάρ με οπαδούς στις εξέδρες κατά την τελετή λήξης [βίντεο]

Άγρια λεκτική αντιπαράθεση με δύο οπαδούς είχε ο Νεϊμάρ στον γύρο του θριάμβου της Βραζιλίας μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με τη νίκη επί της Γερμανίας στον τελικό.  

Ο αστέρας της Μπαρτσελόνα, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του τελικού του ποδοσφαίρου ανδρών, έπεσε και ζήτησε ένα φάουλ στη γραμμή του πλαγίου άουτ και κάπου εκεί ξεκίνησε η κόντρα του με δύο συγκεκριμένους οπαδούς που εκμεταλλεύτηκαν το σημείο όπου βρίσκονταν για να του φωνάξουν.

Καθώς έκανε τον γύρο του θριάμβου με το μετάλλιο στο στήθος και περνώντας από το ίδιο σημείο, ο Νεϊμάρ θυμήθηκε τα πρόσωπα των οπαδών και ακολούθησε άγριος λεκτικός διαπληκτισμός…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.