ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρίο 2016: Η φωτογραφία της Κατερίνας Στεφανίδη με τον θρυλικό επικοντιστή Σεργκέι Μπούμπκα

Ρίο 2016: Η φωτογραφία της Κατερίνας Στεφανίδη με τον θρυλικό επικοντιστή Σεργκέι Μπούμπκα

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, η Κατερίνα Στεφανίδη φωτογραφήθηκε με τον Γιουσέιν Μπολτ.

Και λίγη ώρα μετά την απονομή, η κορυφαία επικοντίστρια είχε την τύχη να φωτογραφηθεί με τον θρύλο του αγωνίσματος, Σεργκέι Μπούμπκα.

Ο Ουκρανός ήταν στο «Ζοάο Χαβελάνζε» με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της IAAF και η Στεφανίδη δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του, όπως και οι άλλες δύο του βάθρου, Σάντι Μόρις (ΗΠΑ) και Ελίζα ΜακΚάρτνεϊ (Νέα Ζηλανδία), με τις οποίες επίσης απαθανατίστηκε.

stef02stef03

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.