ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρίο 2016: Μογγόλοι έχασαν το χάλκινο μετάλλιο στην πάλη και … βγήκαν από τα ρούχα τους κυριολεκτικά [φωτό & βίντεο]

Ρίο 2016: Μογγόλοι έχασαν το χάλκινο μετάλλιο στην πάλη και … βγήκαν από τα ρούχα τους κυριολεκτικά [φωτό & βίντεο]

Ένα από τα πιο αξιοπερίεργα θεάματα των Ολυμπιακών Αγώνων συνέβη την τελευταία ημέρα των αγωνισμάτων. Κατά τη διάρκεια του αγώνα πάλης για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία κάτω των 65 κιλών, ο Ganzorigiin Mandakhnaran από τη Μογγολία φαινόταν πως οδεύει προς επικράτηση απέναντι στον Ikhtiyor Navruzov από το Ουζμπεκιστάν.

Ο Mandakhnaran βιάστηκε όμως, πανηγυρίζοντας την επερχόμενη νίκη του ενώ απέμεναν 5 δευτερόλεπτα για τη λήξη του αγώνα.

Ο αθλητής τιμωρήθηκε με ένα βαθμό ποινής, χάνοντας έτσι τον αγώνα και το χάλκινο μετάλλιο.

Έξαλλοι με την απόφαση, οι προπονητές του εισέβαλαν στον ρίνγκ και γδύθηκαν, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.