Απίστευτο! Πήγε να πέσει από την οροφή του πούλμαν ο Βίντα! Τον έσωσε ο Σούμπασιτς (βιντεο)

Απίστευτο! Πήγε να πέσει από την οροφή του πούλμαν ο Βίντα! Τον έσωσε ο Σούμπασιτς (βιντεο)

Έξαλλα πανηγύρισαν οι Κροάτες μαζί με τον κόσμο τους στο Ζάγκρεμπ την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Μουντιάλ 2018. Η αποστολή της ομάδας του Ζλάτκο Ντάλιτς επέστρεψε στην Κροατία τη Δευτέρα, μία μόλις μέρα μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γαλλία κι αποθεώθηκε από τον κόσμο στην πρωτεύουσα.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ο Ντομαγκόι Βίντα λίγο έλειψε να πέσει από την οροφή του πούλμαν. Ο Κροάτης αμυντικός χόρευε και γλίστρησε, αλλά για καλή του τύχη, είχε δίπλα του τον Σούμπασιτς. Πέρα από αρκετά γκολ, ο τερματοφύλακας της Κροατίας έσωσε και τον Βίντα μιας και πρόλαβε και τον κράτησε, πριν… φύγει από την οροφή του πούλμαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BlVLXb1jPu0/?taken-by=stylezagreb

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.