ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σκάνδαλο στην Αγγλία με ποδοσφαιριστή της Premier League να κατηγορείται για βιασμό γυναίκας

Σκάνδαλο στην Αγγλία με ποδοσφαιριστή της Premier League να κατηγορείται για βιασμό γυναίκας

Σε σημερινό της δημοσίευμα, η Daily Star κάνει γνωστό ένα περιστατικό ιδιαιτέρως σοβαρό, που εμπλέκει ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Premier League και πρόσφατα συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, μία Γαλλίδα κατήγειλε στην αστυνομία του Παρισιού ότι κατά την διάρκεια βραδινής της εξόδου στο Λονδίνο έγινε θύμα επίθεσης από δύο ποδοσφαιριστές, φίλους μεταξύ τους, στο διαμέρισμά της στην αγγλική πρωτεύουσα.

Η παρέα αρχικά κατευθύνθηκε σε εστιατόριο στην περιοχή του Mayfair και στην συνέχεια βρέθηκε σε κέντρο διασκέδασης όπου το μοντέλο κατανάλωσε με βάση το ρεπορτάζ δύο ποτήρια σαμπάνια και ένα βότκα.

Έπειτα, όντας ζαλισμένη, μεταφέρθηκε στο διαμέρισμά της στην περιοχή Westminster όπου αποκοιμήθηκε.

Μόλις ωστόσο στην μέση της βραδιάς ξύπνησε είδε τον ποδοσφαιριστή της Premier να έρχεται σε ερωτική επαφή μαζί της παρά την θέλησή της. Υποστηρίζει ότι έχασε τις αισθήσεις της και κατόπιν και ο δεύτερος παίκτης την βίασε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοντέλο πέρα από την κατάθεσή του εξετάστηκε και από ιατροδικαστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.