Συγκλονιστικό βίντεο από την ημέρα που αυτοκτόνησε ο άσος του μπάσκετ Τάιλερ Χάνεϊκάτ

Συγκλονιστικό βίντεο από την ημέρα που αυτοκτόνησε ο άσος του μπάσκετ Τάιλερ Χάνεϊκάτ

Ένα βίντεο διάρκειας 11 και πλέον λεπτών με εικόνες από την ημέρα που αυτοκτόνησε ο αστέρας του μπάσκετ Τάιλερ Χάνεϊκάτ έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Λος Άντζελες.

Στο βίντεο αρχικά παρουσιάζεται το αγωνιώδες τηλεφώνημα της μητέρας του 27χρονου Χάνεϊκατ στην αστυνομία.

Η μητέρα του ακούγεται να λέει στους αστυνομικούς να έρθουν γρήγορα γιατί ο γιος της έπαθε ψυχωτικό επεισόδιο. Όπως τους λέει κρατάει στα χέρια του ένα πιστόλι ενώ στο σπίτι που βρισκόταν στην περιοχή Σέρμαν Όουκς, υπάρχει και μια καραμπίνα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=2yVVn48mYf4

Όπως φαίνεται στη συνέχεια αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του Χάνεϊκάτ με τη μητέρα του να τους εξηγεί ότι ο γιος της έκανε εισπνοές αέριου γέλιου ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό και δεν είχε κοιμηθεί για αρκετές ημέρες.

Οι πρώτοι αστυνομικοί προσπαθούν να αποκτήσουν επαφή με τον Χάνεϊκατ, ο οποίος, όμως, δεν ανταποκρίνεται.

Στα επόμενα πλάνα φαίνεται ότι στο σπίτι έχουν φτάσει αστυνομικοί με καραμπίνες και κράνη, οι οποίοι σημαδεύουν τον Χάνεϊκατ.

Κάποια στιγμή ο 27χρονος τους πυροβολεί μια φορά με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν τα πυρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι ώρες μετά το περιστατικό με τον πυροβολισμό άνδρες των ειδικών δυνάμεών της μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν νεκρό τον Χάνεϊκάτ, ο οποίος είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.