ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Μαχαίρωσαν οπαδό της Μπέρνλι στο Καραϊσκάκης!» Τι αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα

«Μαχαίρωσαν οπαδό της Μπέρνλι στο Καραϊσκάκης!» Τι αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα

Ο Ολυμπιακός πήρε μία “καθαρή” νίκη επί της Μπέρνλι στο Καραϊσκάκης για το Europa League, έξω από το γήπεδο όμως, υπάρχουν φήμες που κάνουν λόγο για επίθεση σε οπαδούς της αγγλικής ομάδας, με την αστυνομία να προχωρά και σε 23 συλλήψεις.

Για έναν μαχαιρωμένο οπαδό και τρία ακόμη θύματα «επίθεσης» και ληστείας, στον περιμετρικό χώρο του γηπέδου «Καραϊσκάκης», κάνουν λόγο δημοσιεύματα από την Αγγλία, που επικαλούνται και δημοσιογράφους απεσταλμένους στη χώρα μας, για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπέρνλι.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ένας οπαδός της αγγλικής ομάδας μαχαιρώθηκε από αγνώστους έξω από τη γήπεδο και πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ τρεις ακόμη έπεσαν θύματα ληστείας, με την αστυνομία να έχει προχωρήσει και σε 23 συλλήψεις. Το γεγονός πάντως, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσιεύματα από την Αγγλία για το μαχαίρωμα σε οπαδό





Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.