Εγκεφαλικό στο ποδόσφαιρο: Η Σπαρτάκ ενημέρωσε για το τραυματισμό ρεπόρτερ της με μια φωτό που… κόβει την ανάσα!

Εγκεφαλικό στο ποδόσφαιρο: Η Σπαρτάκ ενημέρωσε για το τραυματισμό ρεπόρτερ της με μια φωτό που… κόβει την ανάσα!

Εναν ευφάνταστο τρόπο βρήκαν στην Σπάρτακ Μόσχας για να δούμε τον τραυματισμό της ρεπόρτερ της ομάδας!

Και μπορεί την Γιούλια Ουσάκοβα να μην την γνωρίζετε… μετά τη φωτογραφία αυτή όμως δε θα την ξεχάσετε!

Το κανάλι της Σπάρτακ Μόσχας στο χόκεϊ επί πάγου έχει για δημοσιογράφο την Γιούλια Ουσάκοβα, η οποία γύρισε τον αστράγαλο της και έκανε γνωστό τον τραυματισμό της με γυμνή φωτογραφία της στο instagram.

Η Ρωσίδα καλλονή δουλεύει στο κανάλι της ρωσικής ομάδας και πριν ή μετά από αγώνες βρίσκεται στην κερκίδα και μιλάει με οπαδούς της Σπαρτάκ.

Η σέξι ρεπόρτερ, όμως, πριν από τρεις μέρες γύρισε τον αστράγαλο της και έσπασε δυο νύχια των ποδιών της με αποτέλεσμα να μείνει στα… πιτς! Μάλιστα, ενημέρωσε για τον τραυματισμό της μέσω instagram φορώντας απλά ένα κόκκινο (στα χρώματα της Σπαρτάκ Μόσχας) στρινγκ.

Η ρωσική ομάδα ενημέρωσε και αυτή για τον τραυματισμό της Γιούλα Ουσάκοβα με ένα τουίτ στην επίσημη σελίδα του συλλόγου…

Πάντως το Pronews.gr τελείως συμπτωματικά αναζητά ρεπόρτερ για θέματα ρωσικού ποδοσφαίρου. Θα της κανουμε πρόταση!

Απολαύστε την…



https://www.instagram.com/p/Bn32QpPnGyI/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BoEdlk4nfpM/?taken-by=yulia_ushakovahttps://www.instagram.com/p/BoEdlk4nfpM/?taken-by=yulia_ushakovahttps://www.instagram.com/p/Bn83UqYnbGx/?taken-by=yulia_ushakova

https://www.instagram.com/p/BnbyRi5Hvgv/?taken-by=yulia_ushakova

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.