ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα μπλεξίματα για Αρντά Τουράν – Κατηγορείται για συμμετοχή στο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν

Νέα μπλεξίματα για Αρντά Τουράν – Κατηγορείται για συμμετοχή στο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν

Λίγες μέρες μετά τον καβγά σε μπαρ, ο Αρντά Τουράν, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μπαρτσελόνα στη Μπασάκσεχιρ, βρίσκεται και πάλι στο «στόχαστρο».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έχει διαταχθεί έρευνα για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην απόπειρα πραξικοπήματος που συνέβη κατά τις βραδινές ώρες της 15ης Ιουλίου του 2016 και διήρκεσε για αρκετές ώρες έως ότου πριν το μεσημέρι της 16ης Ιουλίου είχε πλέον διαπιστωθεί πως είχε αποτύχει οριστικά.

Η ενέργεια, σύμφωνα με την τουρκική κυβέρνηση, είχε ενορχηστρωθεί από ομάδα στρατιωτικών εντός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Εκτός από τον Τούρκο ποδοσφαιριστή, ερευνώνται κι άλλοι ποδοσφαιριστές, ο Εμρέ Μπελόζογλου της Μπασάκσεχιρ, ο πρώην ποδοσφαιριστής Οκάν Μπουρούκ και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Μπούρσασπορ Μπουλέντ Κορκμάζ, με την Εισαγγελία να αναζητά κατά πόσο αυτά τα πρόσωπα συνέβαλαν ως συνεργοί στα γεγονότα του καλοκαιριού του 2016.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως ο Τουράν κινδυνεύει μέχρι και με 12,5 χρόνια φυλάκιση για όσα συνέβησαν πριν από μερικές μέρες που κυκλοφορούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.