Σε μπελάδες ο Τζεμπούρ -Τον «σέρνουν» στα δικαστήρια για πλαστογραφία (βίντεο)

Σε μπελάδες ο Τζεμπούρ -Τον «σέρνουν» στα δικαστήρια για πλαστογραφία (βίντεο)

Μπλεξίματα με το νόμο έχει ο πρώην φορ των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Άρη, καθώς κατηγορείται για πλαστογραφία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real News» o Ραφίκ Τζιμπούρ κατηγορείται για υπόθεση πλαστογραφίας και θα καθίσει στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών…

Η περιπέτεια του πρώην επιθετικού των ΑΕΚ και Ολυμπιακού άρχισε τον Οκτώβριο του 2015 όταν αστυνομικοί τον συνέλαβαν να οδηγεί ένα τζιπ μάρκας BMW με πλαστό αριθμό πλαισίου!

Ο Αλγερινός είχε υποστηρίξει στην πρώτη του κατάθεση πως νοίκιασε το αυτοκίνητο από έναν Γεωργιανό έναντι 2.000 ευρώ για ένα μήνα. Αντίθετα, ο Γεωργιανός υποστηρίζει πως ήθελε να πουλήσει το όχημα σε κάποιον «Νίκο» ο οποίος θα του έδινε σταδιακά τα χρήματα μέχρι να εξοφλήσει, ενώ σημείωσε πως πράγματι συναντήθηκε με τον Τζιμπούρ, αλλά μεταξύ τους δεν πραγματοποιήθηκε καμία συναλλαγή.

Ο Στάθης Μητσοκάλης, συνήγορος του Τζιμπούρ υποστήριξε με δηλώσεις του στο προαναφερθέν Μέσο τα εξής: «Ο ποδοσφαιριστής Τζιμπούρ δεν έχει καμία συμμετοχή στις αξιόποινες πράξεις που του αποδίδονται. Τουναντίον, υπήρξε θύμα της υπόθεσης…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.