ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κατέρρευσε στο γήπεδο οπαδός του Ολυμπιακού – Αγωνία για τη ζωή του

Κατέρρευσε στο γήπεδο οπαδός του Ολυμπιακού – Αγωνία για τη ζωή του

Μεγάλη αναστάτωση έλαβε χώρα στις κερκίδες του «Καραϊσκάκης» μετά τη λήξη του ισόπαλου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό καθώς ένας φίλος των γηπεδούχων έχασε τις αισθήσεις του!

Ο οπαδός του Ολυμπιακού, που καθόταν στην κερκίδα πάνω από την φυσούνα, φαίνεται πως δεν άντεξε την ένταση της αναμέτρησης και τη συγκίνηση που είχε το ματς στα τελευταία λεπτά και κατέρρευσε στις κερκίδες.

Μάλιστα, γύρω του μαζεύτηκαν πολλοί άνθρωποι ενώ έσπευσαν αμέσως τόσο οι άντρες του ΕΚΑΒ που ήταν στο γήπεδο όσο και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού και του έκαναν μαλάξεις προκειμένου να επαναφερθούν οι αισθήσεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γιατροί ζήτησαν άμεσα φορείο προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για την εξέλιξη του περιστατικού και επικρατεί αγωνία καθώς ο φίλαθλος παλεύει για τη ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.