ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τρεις ανακοπές υπέστη ο φίλαθλος του Ολυμπιακού που απεβίωσε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Τρεις ανακοπές υπέστη ο φίλαθλος του Ολυμπιακού που απεβίωσε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Στο πένθος έχει βουτηχτεί η οικογένεια του Ολυμπιακού από τη χθεσινή απώλεια του 55χρονου φιλάθλου της μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης».

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από τρεις ανακοπές καρδιάς.

Η πρώτη προσπάθεια επαναφοράς από τον Χρήστο Θέο (που λίγη ώρα πριν είχε σπεύσει πάνω από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟ Σωκράτη Διούδη) δείχνει ότι θα στεφθεί με επιτυχία. Δυστυχώς, ακολουθεί αμέσως και δεύτερη ανακοπή. Νέα ανάνηψη. Η τρίτη ανακοπή ήταν και η μοιραία για τον 55χρονο Γιάννη Δημάρχου. Μέσα σε λίγα λεπτά η καρδιά του είχε υποστεί τρεις φορές ανακοπή, σκορπίζοντας την θλίψη στην οικογένεια του, στους δικούς του ανθρώπους, στον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γιατρός των «ερυθρολεύκων» Χρήστος Θέος επιστρέφει στα αποδυτήρια ράκος, δίχως να έχει διάθεση να μιλήσει με κανέναν. Μόλις είχε δώσει μια μεγάλη μάχη και ο ίδιος ως γιατρός, αλλά η τριπλή ανακοπή καρδιάς ήταν αδύνατον να κρατήσει στην ζωή τον 55χρονο Γιάννη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.