ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Αγιά Σοφιά» – Το Νέο γήπεδο της ΑΕΚ – «Το όνειρό μας παίρνει μορφή» (βίντεο)

«Αγιά Σοφιά» – Το Νέο γήπεδο της ΑΕΚ – «Το όνειρό μας παίρνει μορφή» (βίντεο)

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα στο οικόπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ μας παρουσιάζει εντυπωσιακές εικόνες από την -υπό δημιουργία- “Αγιά Σοφιά”.

“Τα πέταλα ενώνονται και οι εργασίες για το σπίτι μας και την μεγάλη επιστροφή στη γη των προγόνων μας προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς!

Εντυπωσιακά πλάνα από την κάμερα του AEK TV, τραβηγμένα από ψηλά, με την πρόοδο των έργων στη Νέα Φιλαδέλφεια για την κατασκευή της Αγιά Σοφιάς και το όνειρο εκατομμυρίων Ενωσιτών φιλάθλων σε ολόκληρο τον κόσμο, το οποίο επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά…” αναφέρει χαρακτηριστικά το ποστάρισμα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Να αναφέρουμε πως τις τελευταίες ημέρες οι “κιτρινόμαυροι” κατέκλυσαν τα social media που έχουν με φωτογραφίες και μικρά video από τα έργα στο “σπίτι” τους.

Δείτε πλάνα του ΑΕΚ TV από τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.