ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ποιες είναι οι πιθανές έδρες της Εθνικής – Δείτε εδώ! (φωτο)

Ποιες είναι οι πιθανές έδρες της Εθνικής – Δείτε εδώ! (φωτο)

Με την ολοκλήρωση των δύο τελευταίων αγώνων του Nations League, θα πρέπει να οριστικοποιηθούν οι δύο έδρες που θα χρησιμοποιήσει η Εθνική Ελλάδος στην προκριματική φάση του Euro 2020.

Το βασικό γήπεδο που θα αγωνίζεται η γαλανόλευκη το 2019 θα προέρχεται από την περιφέρεια και με τα τωρινά δεδομένα το Παγκρήτιο Στάδιο είναι το φαβορί για να φιλοξενήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Εξάλλου, το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΕΠΟ στο Ηράκλειο για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις του Σταδίου, αλλά και για να συζητήσει επί του θέματος με τους εκπροσώπους της τοπικής ΕΠΣ.

Από εκεί και πέρα, στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει το «AEL FC Arena» και το γήπεδο της Ξάνθης. Ως δεύτερη έδρα αναμένεται, πάντως, να δηλωθεί είτε το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είτε το ΟΑΚΑ, με το φαληρικό γήπεδο να συγκεντρώνει σαφώς περισσότερες πιθανότητες εξαιτίας μεταξύ άλλων και της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου.

Η λογική της επιλογής έδρας στην Αθήνα έχει να κάνει με την πιθανότητα η εθνική ομάδα να δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με αυξημένο ενδιαφέρον από τον κόσμο που θέλει να βρεθεί στο γήπεδο. Σε αυτή την περίπτωση, η ιδανική λύση θεωρείται το Καραϊσκάκη. Οι οριστικές αποφάσεις, πάντως, αναμένεται να παρθούν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου ή το αργότερα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.