ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νοσηλεύονται πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού λίγο πριν το ματς για την 7η αγωνιστική της Basket League

Νοσηλεύονται πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού λίγο πριν το ματς για την 7η αγωνιστική της Basket League

Σημαντικό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό με πέντε παίκτες του να πηγαίνουν στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση, λίγο πριν την τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου για την 7η αγωνιστική της Basket League.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μάλιστα, οι Νικ Καλάθης, Ντίνος Μήτογλου, ΝτεΣόν Τόμας, Ίαν Βουγιούκας και Τζέιμς Γκιστ είναι οι 5 παίκτες που οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Υγεία, με τις εξετάσεις να δείχνουν ιογενή γαστρεντερίτιδα. Πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει για τον ίδιο λόγο και με τον Στεφάν Λάσμε, ο οποίος όμως έμεινε στο σπίτι του, όντας σε καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γεγονός πάντως έχει κάνει ιδιαίτερα δύσκολη την αποστολή στο εσωτερικό του Τριφυλλιού, με τον Τσάβι Πασκουάλ να καλείται να αγωνιστεί με λιγότερους παίκτες κόντρα στην ομάδα της Ρόδου, ενώ είναι άγνωστο τι θα συμβεί και στη συνέχεια της εβδομάδας με το παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε να ακολουθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.