ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Ν.Αλέφαντος δίνει «πόνο»: «Έλα ρε με τον Ουζουνίδη, μόνο εγώ πήγαινα κόντρα στο ρεύμα όταν όλοι τον υμνούσαν»

Ο Ν.Αλέφαντος δίνει «πόνο»: «Έλα ρε με τον Ουζουνίδη, μόνο εγώ πήγαινα κόντρα στο ρεύμα όταν όλοι τον υμνούσαν»

O Νίκος Αλέφαντος στο νέο του blog στο pagenews.gr σχολιάζει την νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου και μιλά για επιβεβαίωσή του, καθώς όπως είχε πει και οι «ψηλοί» μπορούν να δώσουν λύσεις. Ταυτόχρονα «γδύνει» την ΑΕΚ με την αγωνιστική κατάσταση που παρουσιάζει, ενώ εκτιμά ότι η διαφορά του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ… παλεύεται.

Πώς έκλεισα την προηγούμενη στήλη μου για να βάλει γκολ ο Ολυμπιακός: «Και οι ψηλοί από πίσω πρέπει να βοηθήσουν! Πρέπει να πάρει πάση θυσία τη νίκη ο Ολυμπιακός».

Και τελικά ποιοι έβαλαν τα δύο γκολ και πήρε τη μεγάλη νίκη ο Ολυμπιακός; Οι ψηλοί από πίσω! Οι δύο ψηλοί, τα σέντερ μπακ ήταν οι σκόρερ. Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα.

Στα 15 πρώτα λεπτά ήταν πολύ καλός ο Ολυμπιακός, γρήγορος, πολλές φάσεις έκανε, ήταν εξαιρετικός. Έχαναν πάλι τα γκολ μόνοι τους, τι πράγμα είναι αυτό.

Μετά ισορρόπησε ο Ατρόμητος το ματς, αλλά πάλι ήταν ο Ολυμπιακός καλύτερος. Παρ’ ότι έμεινε με 10 παίκτες στο β’ μέρος ο Ατρόμητος ήταν σκληρό καρύδι. Μεγάλη νίκη στο τελευταίο λεπτό, στις καθυστερήσεις.

Όλα τα λεφτά ήταν η είσοδος του Φορτούνη στο β’ ημίχρονο. Καταπληκτικός ήταν. Πολύ γρήγορος, ντριμπλέρ, φάουλ χτύπαγε, πάσες έκανε, σουτ έκανε, τα πάντα όλα. Αυτός σήκωσε όλο τον Ολυμπιακό.

Κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν μπορεί να αφήσει έξω τον Φορτούνη. Όχι ο Τουρέ στα 35, αλλά ούτε ο Νάτχο. Έχω πει κι άλλες φορές ότι από τον Φορτούνη πρέπει να ξεκινάει η σύνθεση.

Παλεύεται η διαφορά των 6 βαθμών. Ο ΠΑΟΚ έχει αβαντάζ το ότι έχει και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, αλλά η διαφορά αυτή παλεύεται.

Μου ζητάει ο Σινάνογλου να δώσω μία συμβουλή στον Φετφατζίδη ο οποίος πάλι σούταρε τη μπάλα στα πουλιά ψηλά και έχασε την ευκαιρία. Συνεχώς το ίδιο πράγμα. Βλέπεις αγοράκι μου ότι η μπάλα φεύγει απ’ τα πόδια σου κάθε φορά πολύ ψηλά. Μη σουτάρεις πάνω. Σούταρε κάτω, συρτά! Συρτά ρε, ή και σκαστά στο έδαφος, σταμάτα το πια το πλασέ ψηλά αφού δεν σου κάθεται. Κάτω η μπάλα. Ας χτυπήσει σκαστά στο έδαφος αν τη βρεις στον αέρα. Κάτω σημάδευε.

Τραβάει κανάλι ο Ολυμπιακός με την έλλειψη γκολ από τη μπροστινή γραμμή. Τα έχει γράψει ο Θέμης με αναλύσεις από καιρό.

Η ΑΕΚ δραματική. Έλα ρε με τον Ουζουνίδη, μόνο εγώ πήγαινα κόντρα στο ρεύμα όταν όλοι τον υμνούσαν στον Παναθηναϊκό. Χιμένες ρε. Ο καλύτερος προπονητής πέρσι και φαίνεται η απώλειά του.

Όμως έχει και σοβαρό πρόβλημα στο υλικό η ΑΕΚ. Αποδυναμώθηκε. Με αλχημείες δεν βγαίνει, με άκρα Μάνταλο- Μπακασέτα.

Ο Μπάρκας ενώ έχει προσόντα, ήταν σαν να μην ήθελε να χαλάσει τη χωρίστρα! Ο Άλεφ στα χαφ αργός, ψηλός, δεν έχει και πνευμόνια. Ο Μάνταλος μια ταλαιπωρία έχει γίνει. Κάποτε μου άρεσε σαν παίκτης, τώρα δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής Μάνταλος.

Τον Σιμάο με ρωτάει ο Σινάνογλου αν θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό. Λίγα πράγματα. Παικτάκια. Παικτάκια. Άμα πεις πάω να πάρω τον Σιμάο, είναι σαν να λες θα τρώω κάθε μέρα φασόλια.

Έλα ρε με τον Άλεφ, τους πίεσε ο Παναιτωλικός που ήταν άριστα διαβασμένος και τους διέλυσε. Άριστο στήσιμο ο Δέλλας.

Ούτε Αραούχο θέλω στον Ολυμπιακό, το έχω ξαναπεί για αυτόν, παικτάκια είναι, πάνε στην Λα Πάλμας και τη χαντακώνουνε. Θα πάρεις παικταρά κυνηγό που κοστίζει, εκεί έπρεπε να δοθούν τα λεφτά αντί για τον Τουρέ.

Ένας Παναθηναϊκός με όλα τα λεφτά τον Δώνη φέτος. Τον μπάνισα από την πρώτη αγωνιστική τι ομάδα έφτιαχνε με άγνωστα ονόματα, παίκτες που δεν τους ήξερε η μάνα τους. Δεν ήταν τυχαία τα όσα έκαναν την πρώτη αγωνιστική στην Ξάνθη. Είδα ταχύτητα και αλληλοκαλύψεις. 5-1 τώρα. Δεν είναι λίγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα τα συστήματα παίζει! Και μπράβο του που τολμάει να παίζει αρκετές φορές και με 3 στόπερ. Παίκτες άγνωστοι στο πανελλήνιο που τους βλέπεις να έχουν γίνει ομάδα, τρέχουνε, σπριντάρουν, έχουν αντοχή, αλληλοκαλύψεις. Και δεν παίζουν στη Λεωφόρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.