ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Βόμβα μεγατόνων» στην ΑΕΚ – Ποιους «τελειώνει» ο Μελισσανίδης

«Βόμβα μεγατόνων» στην ΑΕΚ – Ποιους «τελειώνει» ο Μελισσανίδης

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά την ήττα με κάτω τα χέρια από τον Παναιτωλικό με 2-1, στο Αγρίνιο, καθώς με απόφαση της διοίκησης οι Σιμόες, Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος αποτελούν πλέον «ξένο σώμα».

Ειδικότερα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με τον Άγιαξ, αποκάλυψε πως σε συνεννόηση με τη διοίκηση της «Ένωσης» ελήφθησαν ορισμένες αποφάσεις και προανήγγειλε αλλαγές.

Οι αποφάσεις έχουν να κάνουν με τους τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ΑΕΚ, όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά διότι δεν συμφώνησαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του.

Τα όσα είπε ο Μελισσανίδης στα Σπάτα την Κυριακή, αλλά και όσα πρόσθεσε ο Ουζουνίδης την Δευτέρα δείχνουν πως οι τρεις παίκτες δεν υπολογίζονται και θα είναι εκτός αποστολής για το ματς με τον Αγιαξ.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ κατονόμασε τους Μπακασέτα, Σιμόες, Λαμπρόπουλο λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «όποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν». Σε αυτήν την ατάκα ήρθαν να προστεθούν αυτές του Μαρίνου Ουζουνίδη ο οποίος ουσιαστικά έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα… τέλους στους τρεις ποδοσφαιριστές.

«Από τη στιγμή που είχαν γίνει συζητήσεις και δεν υπήρχε συμφωνία αποφασίστηκε να προχωρήσουμε σε κάποιες ενέργειες. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε κάτι τέτοιο, θα φανούν και στο γήπεδο και οι αλλαγές. Βέβαια θα πρέπει να αναλάβουμε και το όποιο κόστος των αποφάσεων. Αλλά αυτές οι αποφάσεις έπρεπε να παρθούν», τόνισε μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.