ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Τσουνάμι» Τίγρη – Έτσι φτιάχνει τη νέα ΑΕΚ – Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται

«Τσουνάμι» Τίγρη – Έτσι φτιάχνει τη νέα ΑΕΚ – Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται

Όσο πλησιάζει ο Ιανουάριος τόσο θα γίνεται εντονότερη η συζήτηση για τη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ. Ήδη το ρεπορτάζ μεταφέρει την άμεση ανάγκη για τέσσερις προσθήκες τη χειμερινή περίοδο.

Ο Δικέφαλος με βάση τις ελλείψεις που έχουν προκύψει, μετά την απομόνωση των Αντρέ Σιμόες, Τάσου Μπακασέτα και Βασίλη Λαμπρόπουλου, έχει ανάγκη απόκτησης δύο χαφ, καθώς είναι προφανές ότι οι Κιτρινόμαυροι δε θα μπορέσουν να βγάλουν το υπόλοιπο της σεζόν μόνο με τους Κώστα Γαλανόπουλο και Άλεφ, ενώ ο Ερίκ Μοράν δε χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η ανάγκη προσθήκης καθαρόαιμου εξτρέμ, κυρίως στα δεξιά, είναι εξίσου επιτακτική, αν και δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια αξιοποιούνται σε αυτή τη θέση εκτός από παίκτες της μεσοεπιθετικής γραμμής και ακραία μπακ. Οπότε δεν αποκλείεται η επιστροφή του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου το καλοκαίρι από τη Λαμία να έρθει για να καλύψει το συγκεκριμένο κενό.

Εξάλλου, ο Μιχάλης Μπακάκης από πέρσι είχε αναλάβει τον άχαρο ρόλο του πολυθεσίτη. Πρόκειται για δεξί μπακ, που ο Μανόλο Χιμένεθ τον χρησιμοποιούσε και ως εξτρέμ, δεξιά και αριστέρα, έπαιξε και σαν αριστερό μπακ αλλά και τρίτο στόπερ στο 3-5-2, μία συνταγή που εφάρμοσε πρόσφατα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Συν τοις άλλοις αναφέρεται ότι θα γίνει προσθήκη και ενός στόπερ, προφανώς για τη θέση του Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Mε τις μέρες να παιρνούν η κουβέντα για την ενίχυση της ΑΕΚ θα φουντώνει. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει η φημολογία για άμεσο μεταγραφικό ταξίδι υπεύθυνου της Ένωσης, προκειμένου να κλείσει άμεσα ένας ποδοσφαιριστής για τα χαφ. Οπότε τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς το παρόν ισχύει αυτό που το sportdog.gr αποκάλυψε σε πρόσφατο ρεπορτάζ. Ότι οι βασικοί στόχοι της Ένωσης είναι από την αγορά της Σκανδιναβίας, ενώ υπάρχουν και παίκτες που ενδιαφέρουν από Γαλλία και Πορτογαλία. Όσον για τον Αντριάν Αρέγι, από την πρώτη στιγμή σας έχουμε γράψει ότι είναι μια περίπτωση που δε βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.