Αν σε βρίζουν όλοι, κάτι κάνεις καλά…

Αν σε βρίζουν όλοι, κάτι κάνεις καλά…

Zούμε στην εποχή του άσπρου και του μαύρου. Δεν εννοώ την εποχή του ΠΑΟΚ ασφαλώς. Εννοώ την εποχή όπου οι – έτσι κι αλλιώς δυσδιάκριτες για πολλούς – ενδιάμεσες αποχρώσεις έχουν σχεδόν εξαφανιστεί!

Τα πάντα είναι ή καλά ή κακά. Ή με εμάς, ή με τους άλλους. Τα πάντα είναι, δυστυχώς, ολοένα και περισσότερο ακραία. Οι περισσότερες προσπάθειες για ψύχραιμη, μετριοπαθή προσέγγιση ενός θέματος, συνήθως καταπνίγονται από τις φωνές, τις κατάρες και την οργή του πλήθους (που ενδεχομένως να μην είναι τόσο πλήθος, είναι πάντως θορυβώδες και σχεδόν αναγκαστικά ορίζει την ατζέντα κάθε συζήτησης).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.