ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νεο επεισόδιο μεταξύ οπαδών: Ενέδρα σε συρμό με φίλους του Παναθηναϊκού

Νεο επεισόδιο μεταξύ οπαδών: Ενέδρα σε συρμό με φίλους του Παναθηναϊκού

Ένα ακόμα επεισόδιο στην πρόσφατη βεντέτα που έχει ανοίξει μεταξύ χουλιγκαν, διαδραματίστηκε αργά απόψε τη νύχτα.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαχτσέ, άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα και επιτέθηκαν σε συρμό του ΗΣΑΠ που ερχόταν από το ΟΑΚΑ και ο οποίος ήταν γεμάτος από οπαδούς του «τριφυλλιού».

Οι άγνωστοι δράστες περίμεναν τον συρμό ανάμεσα στους σταθμούς Περισσό και Άνω Πατήσια και άρχισαν να εκτοξεύουν κροτίδες και άλλα αντικείμενα. Όπως ήταν φυσικό οι επιβάτες τρομοκρατήθηκαν και ο οδηγός σταμάτησε τον συρμό για λόγους ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από τον συρμό ενώ οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν πριν φτάσουν στη περιοχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.