ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πρόεδρος της Ρίβερ: «Έχω δεχτεί απειλές θανάτου εγώ και τα μέλη της οικογένειάς μου»

Πρόεδρος της Ρίβερ: «Έχω δεχτεί απειλές θανάτου εγώ και τα μέλη της οικογένειάς μου»

Ο πρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ, Ροδόλφο Ντ’Ονόφριο υποστήριξε σε συνέντευξη στη Marca ότι έχει δεχτεί 200-300 απειλές θανάτου από οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς, μια μέρα πριν τον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες που θα διεξαχθεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.
Επίσης ο ιδιοκτήτης της Ρίβερ τόνισε ότι το ίδιο συμβαίνει και με μέλη της οικογένειας του.

«Έχω περάσει δύσκολες στιγμές. Όταν δηλώνω ότι θέλω να ξεμπλέξω την ομάδα από οπαδούς που προκαλούν επεισόδια, ενεργούν ενάντια μου. Έχω δεχτεί απειλές θανάτου εγώ και τα μέλη της οικογένειάς μου. Μπορώ να σας δείξω το τηλέφωνό μου.

Συνήθως δεν δίνω σημασία, αλλά τις τελευταίες μέρες έχω δεχτεί απειλές 200-300 απειλές από οπαδούς της Μπόκα. Μερικούς τους αναγνώρισα μέσω του whatsapp και θα τους πάω στα δικαστήρια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντ’Ονόφριο.

Ο 69χρονος παράγοντας πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη ντροπή που το πιο σημαντικό παιχνίδι της Αργεντινής θα διεξαχθεί σε άλλη χώρα. Θεωρώ ότι είναι υπεύθυνη η ομοσπονδία. Δεν χρειάζεται στρατός για να γίνει ένα ματς, εξυπνάδα χρειάζεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το αν αυτός ο αγώνας θα ξεπλύνει την αρνητική εικόνα της Αργεντινής, απάντησε: «Η Αργεντινή έχει μεγάλες ανάγκες. Πολλά παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο, το ποσοστό της φτώχειας ξεπερνά το 30%. Είναι ένα παιχνίδι – σύμβολο, αλλά όχι η απτή πραγματικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.